Haberler

Genç Şule'nin Ölümüyle İlgili Rapora Ulaşıldı! Vücudunda Boğuşma İzleri Var

Ankara'nın en lüks plazalarından birinden düşerek hayatını kaybeden Şule Çet'in ön otopsi raporuna ulaşıldı. Rapora göre genç kızın vücudunda boğuşma izleri var.

Başkent Ankara'da bulunan lüks plazalardan birinin 20. katından düşerek hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ön otopsi raporuna ulaşıldı. Rapora göre genç kızın vücudunda boğuşma izleri var.

"BENİM KIZIM İNTİHAR EDECEK BİRİ DEĞİL"

Öte yandan Şule Çet'in ölümüyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. Soruşturmada ifade veren acılı baba İsmail Çet, "Benim kızım intihar edecek biri değildi. Ç.A. ve B.Y.'den şikayetçiyim" dedi.

''VÜCUDUNDA BOĞUŞMA İZİ VAR''

Ailenin Avukatı Yıldırım da, Adli Tıp Kurumu'nun ön raporuna da dikkat çekerek, tüyler ürpertici detayları açıkladı. Yıldırım "Şule'nin vücudunun neredeyse her yerinde boğuşma izi var. Raporda görünüyor ki Şule'nin vücudunda 5x20 boyutunda cilt ve cilt altı dokusunda yırtılmış yara. Kollarında ve bacaklarında çok sayıda ve değişik boyutta ciddi sıyrık ve çürükler var. Adli Tıp, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu rapor çıktığında her şey daha da netlik kazanacak" dedi.

TELEFONUN AÇILMASI SIRLARI AYDINLATACAK

Soruşturmada Şule'nin cep telefonunun açılmasının birçok gizli noktayı aydınlatacağını belirten avukat Yıldırım, "Ailesi izin verirse Şule'nin mezarının açılarak, parmak iziyle telefonunun açılmasını bile ihtimaller arasında olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (12)

polis:

şu mübarek günde ne acı haberler okuyorum. acılı aile bir yanda neden öldüğünü bilemediği yıllarını harcadığı evladı rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

59
3
yanıtYanıtla
İDAM ŞART:

sorumlular bulunsun, bu devirde erişkin de olsa çocuğunuzu yalnız başına başka şehire yollamayın

31
2
yanıtYanıtla
melek aktaş:

''Ailesi izin verirse Şule''nin mezarının açılarak, parmak iziyle telefonunun açılması . . . '' böyle saçmalık olabilir mi. Neden hemen gömüldü. Neden cinayet olup olmadığı netleştirilmeden hemen gömüldü. Nasıl olur da bu devirde telefon kayıtları hemen ilk sırada incelenmez, sona bırakılır. Ne kadar saçma . Bu soruşturmayı jandarma mı yürütüyor

27
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

DÜNYADAYKEN RAHAT DURMAZ İSEN SENİ AHİRETTEDE RAHAT BIRAKMAZLAR DUR BAKALIM BU DAHA BİİİİR. günün o saatinde herkes evinde sen neden bilmem nerelerdesin be kızım.

2
21
yanıtYanıtla
yuh yani:

geçen haberlerde okudum o gece yanında olan iki kişi de serbest bırakılmış elde bu kadar delil ve adamlar serbest şuan kim bilir hangi ülkeye kaçıyorlar. .

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YA SİZLER NASIL İNSANLARSINIZ YA CİDDEN DEĞŞET İÇİNDE OKUYORUM ŞU YAZDIKLARINIZI İNSANLARIN NASIL HAYAT YAŞADIKLARI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKEZ SİZLER GİBİ BİZLER GİBİ TUTUCU BİR HAYAT YAŞIYCAK DİYE BİR KURAL YOK BU KİMSE SİZİN GİBİ OLMAK ZORUNDA DEĞİL VE KİMSE HİÇ BİR İNSAN SIF O GECE ORAYA GİTTİ ETTİ DİYE ÖLÜMÜ HAKKEDİYOR DEĞİL ŞU CAHİL DÜŞÜNCELERİNİZDEN SIYRILIN ARTIK SİZLERİNDE EVLATLARI OLACAK YADA VAR HİÇ BİRİ YETİŞTİRDİĞİNİZ GİBİ KALMIYOR FARKLI BİREYLER OLUYORLAR YAPMAYIN ALLAH ASKINA

8
1
yanıtYanıtla
celel:

allah. ramet. eylesin. ailesinin. başı. sağolsun. allah. sabır. versin. aile. cok. önemli.

6
1
yanıtYanıtla
Superman:

İciniz fesat kardesim. Patronunuz sizievine cagirabilir, bu dogaldir. Hastayim, isim var, ucaga yetisecem vs vs gel verecegim evraklari, dosyayi sirkete gotur. . der sizde tipis tipis gidersiniz, nedeni acik o isveren siz calisansiniz akliniza kotuluk gelmez, sonucta ekmeginizi veren guven oluyor ister istemez. Plaza''da ne isi vardi diyenlere yazim. Sizin fesat beyinlerinize gore o plazalara gundelik temizlige giden her namuslu kadin suclu oyle mi? Vay be kafalara bak

4
1
yanıtYanıtla
mehmet:

sen hasta mısın ne demek patronun seni evine çağırır, iyi git adamın sırtına kese de at. Patronun senden iş dışında ve mesai saatleri dışında birşey istemeye hakkı yoktur. Kız durumu olsa zaten çalışmazdı. Ama o kadar nankör bi milletiz ki ekmek parası için yanımıza gelen insanların namusuna göz dikiyoruz, sorsan en kral delikanlıyız adamlık mı bu ? adam mısınız siz

yanıt1
yanıt0
Ceza:

Suç oranı acayip arttı. Hapishanelerde yer yok.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title