Haberler

Genç Sevgililerin Şüpheli Ölümü

Bursa'da Bir Apartman Dairesinde Ölü Bulunan İkinci Kişinin de Kimliği Belirlendi. A.d. İsimli Gençle Birlikte Ölü Bulunan 19 Yaşındaki D.k'nın Cesedi Otopsi Yapılmak Üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na Kaldırıldı.

Bursa'da bir apartman dairesinde ölü bulunan ikinci kişinin de kimliği belirlendi. A.D. isimli gençle birlikte ölü bulunan 19 yaşındaki D.K'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, 14 Şubat 2007 tarihinde beri haber alınamayan 26 yaşındaki bir nakliyeci ve kız arkadaşı Çekirge'deki bir apartman dairesinde ölü bulunmuştu. Merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi'nde dairesi bulunan tekstilci İ.F. evinin anahtarını 14 Şubat 2007 tarihinde kız arkadaşıyla eğlenmeye giden arkadaşı A.D.'ye (26) verdi. Üç gün boyunca arkadaşından haber alamayan İ.F. sabah saatlerinde daireye geldiğinde A.D. ve kız arkadaşının cansız bedenlerini buldu. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Cesetlerin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılmasının ardından yapılan kayıp ihbarlarından yola çıkarak araştırma başlatan polis, genç kızın D.K. adında olduğunu tespit etti. Polisin haber vermesi üzerine Adli Tıp Kurumu'na gelen genç kızın yakınları, kızlarını teşhis etti.

Adli tıp önünde tartışan iki gencin yakınlarına polis müdahale etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(UU-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title