Haberler

Genç Sanatçıya Destek!

Ebru Gündeş Bir Etkinlikte Popstar Yarışmacısı Utku ile Birlikte Sahneye Çıktı. Halk İkisini Birbirine Yakıştırdı

EBRU GÜNDEŞ BİR ETKİNLİKTE POPSTAR YARIŞMACISI UTKU İLE BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKTI. HALK İKİSİNİ BİRBİRİNE YAKIŞTIRDI

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Sinop Kültür ve Turizm Festivali oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin son gecesinde Sinoplu sanatçı Utku, Ebru Gündeş ve Mustafa Keser sahneyi paylaştı.

İlk olarak sahneye çıkan Utku, kendisini dinlemeye gelen genç kızların büyük ilgisiyle karşılaştı. Popstar Alaturka adlı müzik yarışmasında birinci olan Utku ile bu yarışmanın jüri üyelerinden Ebru Gündeş'in yarışma sırasında birbirlerine yakıştırılması, Sinop Festivali'ne de damgasını vurdu.

Lale Devri adlı parçayı birlikte seslendiren ikili, bir ara müziğe kendilerini kaptırarak dans etti. Utku'nun gözlerinin çok güzel olduğunu belirten Ebru Gündeş, "Kaç haftadır Popstar yarışmasında birlikteyiz, hiç gözlerine bakmamıştım. 6 aydır demek ki seni o kadar kardeşim olarak görmüşüm ki, gözlerinin rengini bile fark etmemişim. O benim kardeşim. İşinde de çok başarılı" diyerek espri yaptı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title