Haberler

Genç Oyuncunun Sevgilisinden Şoke Eden Suçlama: Manevi Babası, Hem Onu Hem Beni Taciz Etti

Güncelleme:

Genç oyuncu Miray A. "Sevgilim beni taciz etti." deyip şikayette bulundu. Sevgilisi ise verdiği ifadede "Manevi babası hem beni, hem Miray'ı taciz etti." diyerek şoke eden suçlamalar yaptı.

2000 doğumlu Miray A., birçok dizide rol alıyordu. Genç kızın Ukrayna uyruklu annesi, öğrenim görmesi için kızının yönetmen S.D'nin yanında kalmasına izin vermişti.

"MANEVİ BABASI TACİZ ETTİ"

Yönetmen S.D ile birlikte yaşayan Miray A., geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Atilla T. tarafından tacize uğradığını belirtip şikâyetçi oldu. 18 yaşındaki Atilla ise suçlamaları reddederek, sevgilisinin manevi babası olan ünlü yönetmenin genç kıza hatta kendisine ve arkadaşlarına cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü.

TACİZİ ANLATTILAR

Genç kızlardan biri de yaşadıklarını, "Bir gün Miray, Atilla'yla yaşadığı kavga sonrası kendini denize attı. Ben de Miray'ın telefonundan babasını aradım. S.D geldi. Olay gecesi onlarda kaldım. Miray'ın babası beni elle taciz etti" diye anlattı. Miray A.'nın diğer arkadaşları da benzer iddialarda bulundu. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ukrayna Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

fatoş sultan mehmet han:

bu tür olayların sebebi camilerdir. aşkı, sevgiyi insanlara aşılarsan olacağı bu.

2
21
yanıtYanıtla
Emre aktas:

İyi yapmışlar ama az bile yapmışlar

4
8
yanıtYanıtla
ilginç bir vukuat;:

Herşeyini paylaş, keyfini sür. . istediğini yap. . sonrasında canın sıkıldığında ise taciz de.

10
1
yanıtYanıtla
bos vaktim cok ):

Kizin ismi ''Miray Akay'' yönetmenin ismi ''Sami Dündar'', arastirdim buldum :)

8
2
yanıtYanıtla
BOS VAKTIM COK):

bu arada atilla türkyilmaz''da oyuncu, kacak gelinlerde rol almisti. . . (oyuncu derken iste dadik rol)

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

GÜNEŞİN KIZLARINDA OYNAYAN KIZ BU ZATEN İNSTGRAM HESABINA GİRMİŞTİM ATİLLA DİYE SEVGİLİSYLE FOTOLARI VAREDI KÜÇÜK KIZ ÇOCUGUNU BU SEKİLDE SERBES BIRAKILIRSA OLCAĞI BU ÜZÜCÜ Bİ DURUMM

6
3
yanıtYanıtla
Gerçekler acıdır!! tadından yenmez.!!?:

17 yaşındaki kız özel hayatını ve sevgilisini instragamlara medyaya gözler önüne böyle gerile gerile dökebiliyorsa eğer durup DÜŞÜNMEK LAZIM. . Düşünün ki; bugünün sevgilisi her zaman sevgili olarak özelinizde kalmıyor. Bir gün oluyor elini kolunu sallayarak çekip gidiyor. Yani eskitilen gidiyor daha taze yeni sevgili geliyor. İstisnaları saymaz isek günümüz zihniyetinde bu yaşam tarzını gözümüzle açıkça görebilmekteyiz. YANİ Durmak yok sevgili süspansiyonuna devam. . YALAN MI!!?? CEVABI BASİT!?

8
1
yanıtYanıtla
cosmos:

ukranyalı annesi belli

1
8
yanıtYanıtla
ham o kem o mam o dem o:

Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Emniyet güçlerini ve adeleti de oyalırlar. Madem yaşı küçükse yaşına göre hareket etsin kardeşim. İnsan bu devirde özbabasına güvenemezken manevi babası da kim oluyor !?? şeytanın kuyruğu mu ?? vallahi ister doğru desinler; isterlerse de yanlış ama gözümüzle gördüğümüz durum şu ki; sözkonusu şan, şöhret ve para ise taciz olayı reklam gerisi teferuattır. . NOKTA(. )

7
1
yanıtYanıtla
yeni model.:

Gelişim gösterdiği söylenen sözde şu medeniyet ile anlamı her neyse şu modernizmi izliyoruz ama şöyle uzaktan uzağa. . Her gün geçtikçe İnsanlar hayvani duygulara kaptırmış kendini, hayvanlar ise tam aksine insanlığa doğru yürüyor. . Yavaştan yavaşa bir yer değişimi var SANKİ. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title