Haberler

Genç Öğretmen Doğumdan Sonra Beyin Kanaması Geçirdi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde doğum yaptıktan sonra beyin kanaması geçirmesi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç öğretmen, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, 1 ay önce doğum yapan Gölbaşı Yavuz İlköğretim Okulu resim-iş öğretmeni Ayşe Atalay Karacaer (29), doğumdan bir hafta sonra beyin kanaması geçirdi. Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Karacaer, ilk önce Gaziantep Tıp Fakültesi'ne oradan da Ankara İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tedavilerin ardından sağ tarafı felçli olarak taburcu edilen genç öğretmen, bir süre sonra fenalaşarak kaldırıldığı Malatya Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde hayatını

kaybetti.

İlkin ismini verdiği bebeğine doyamadan hayata veda eden Ayşe Atalay, Gölbaşı Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından belediye mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Ayşe Atalay'ın eşi Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Karacaer, cenaze töreninde ayakta güçlükle durdu.

(KT-AA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title