Haberler

Genç Müsiad'ta Terfi

Sakarya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Gençlik Kurulu Yönetim Kurulundan Bir Üst Yönetime Geçen Cüneyt Demir'e, Düzenlenen Törenle Teşekkür Şilti Verildi.

Sakarya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu Yönetim Kurulundan bir üst yönetime geçen Cüneyt Demir'e, düzenlenen törenle teşekkür şilti verildi.

İşadamı Cavit Hancıoğlu tarafından verilen yemeğe; MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Av. Erhan Dursun, MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi A. Baki Demir, Cüneyt Demir ile Gençlik Kurulu Yönetimi ve üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Av. Dursun, "Genç MÜSİAD'ta başarılı bir şekilde başkan yardımcılığı yapan ve üst üste aldığımız birinciliğimize büyük destekler olan A. Baki Demir ile Cüneyt Demir'e teşekkür ediyorum. MÜSİAD Sakarya Şubesi Yöneticisi A. Baki Demir ve üyesi Cüneyt Demir'e Genç MÜSİAD'a verdiği emek ve değerler için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

(İÇ-AK)

09.06.2007 14:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title