Haberler

Kamyon Terörünün Son Kurbanı Genç Mimar Melike Oldu

Güncelleme:

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kamyonun arkadan çarptığı aracın şoförü genç mimar Melike İlhan, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye- Muğla karayolu Döğüşbelen Mahallesi, Balıklar Mevkiinde M.T. yönetimindeki 48 K 4137 plakalı kamyon, Melike İlhan (27) yönetimindeki 48 RY 484 plakalı otomobile arkadan çarptı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisi ile otomobil sürücüsü İlhan ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi.

112 ekipleri yaralı İlhan'ı, Köyceğiz Devlet Hastanesine kaldırdı. İlhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

MİMAR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kamyon sürücüsü M.T., Jandarma tarafından gözaltına alındı. İlhan'ın, mimar olduğu ve Köyceğiz'de bürosu bulunduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Köyceğiz Fethiye Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

Ali:

Bu hanzoları Direksiyona kim oturtuyor. kim bunlara ehliyet veriyor!

18
2
yanıtYanıtla
gerçekci:

hiçbir zaman emniyet şeridine aracınızı durdurmayın lastiğiniz patlasa bile yavaş yavaş gidip varsa iç tarafta bir cep dinlenme alanları oraya girin kendinizi emniyete alın bizim ülkemizde emniyet şeridi ölüm şeridi çünkü. . .

19
0
yanıtYanıtla
M.karanfil:

Cep telefonlarından hiç bahseden varmı trafikte telefonlar sürücü elinde her gün görüyoruz gereksiz yere fren yapanlar var. Arkadaşlar ufak araçlar bir tona yakın büyük araçların 15 ton boşu ufak araç duramıyo büyük Nasıl dursun. Allah rahmet eylesin

14
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bence kamyon ve tırlara ayrı yol yapacaksın

8
0
yanıtYanıtla
the moruk''S:

ALLAH RAHMET EYLESİN :(

7
0
yanıtYanıtla
Kral21:

Yazık olmuş mekanı cennet olsun

7
0
yanıtYanıtla
rıza iskender:

yazik bu geç yaşta ölmek ne hayelleri varmiştir bu kamyonlar niye dikkat etmiyor mekani cennet olsun çok aci bir olay

5
0
yanıtYanıtla
DERTLİ:

OLACAĞI SÖYLİYEYİM. SUÇLU MİMAR (ALLAH RAHMET EYLESİN) KAMYON ŞÖFÖRÜ SERBEST. ÇÜNKÜ KAMYONUN ÖNÜNDEN ÇEKİLMEDİ. KAMYONCU İYİ BİR İNSANDI. DURUŞMAYA GRAVAT TAKARAK GELDİ. TRAŞ OLMUŞTU. BURASI TÜRKİYE. HAYATLARIMIZ BU DERECE UCUZ. .

5
0
yanıtYanıtla
Ndr:

Kamyoncuyu hemen infaz etmeseniz. . . . Kamyonculuk en zor ve çileli mesleklerden birisi. . . Kamyoncular olmasa millet aç kalır. Yollarda sadece kamyoncular terör estirmiyor. . . Başlığı ''Yine kamyon terörü'' diye atmak kamyoncu arkadaşlara insafsızlık ve yargısız infaz değil mi?Yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz vs. kilometrelerce ne ile taşınıyor? Otomobillerle mi? Elbette üzücü bir olay! Ancak otomobil ve diğer araç kullanıcılarının hiç mi kusuru yok?

1
3
yanıtYanıtla
GerÇekÇi:

UZUN YOLA ÇIKAN HERKES KESİNLİKLE KÜÇÜK ARABA ALMAMALI. UZUN YOLDA MAGANDALAR ÇOK DAHA TEHLİKELİ OLUYOR. ŞEHİRİÇİNDE FAZLA SÜRAT OLMADIĞI İÇİN BELKİ TERCİH EDİLEBİLİR. ARAÇ KAĞIT GİBİ TAVAN ÇOKMÜŞ. SONUÇ HAYATININ BAHARINDA GENÇ KIZIMIZI KAYBETTİK :(

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title