Haberler

Genç Milli Sporculardan Başkan Kantarcıya Ziyaret

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, genç milli sporcular Ozan Arifoğlu ve Onur Karakabak Çaycuma'da verdikleri konferansın ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Beşiktaş Hentbol Takımı milli sporcusu Çaycuma'lı Ozan Arifoğlu ve Fenerbahçe genç milli futbolcusu Onur Karakabak Çaycuma'da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonuyla gençlere panel verdi. Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen konferansa Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve çok sayıda genç katıldı. Konferansta slayt sunumunun ardından genç sporcu Arifoğlu ve Karakabak spor yaşamlarıyla ilgili bilgiler verdi, gençlerin sorularını yanıtladı. Konferans sonunda konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı şunları söyledi; "Gençlerin futbol dışındaki diğer spor alanlarına da yönelmelerini istiyorum. Çaycuma'da bazıları beni futboldan hoşlanmıyor, destek vermiyor diyor. Futbolla ilgilenen zaten çok insan var. Futbol çok pahalı bir spor. Hentbol başta olmak üzere, yüzme, tenis ve diğer birçok spor alanının Çaycuma'da yaygınlaştırılması için ben elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Genellikle izleyici oluyoruz, seyrediyoruz, başkalarının yaptıklarına bakıyoruz. Kendimiz bir şey yapmayı düşünmüyoruz. Buradaki genç konuşmacı kardeşlerimin konuşmaları hoşuma gitti. Bir yandan spor yapın, bir yandan da eğitiminizi aksatmayın diyorlar. Eğitimle sporun yan yana yürüyebileceği konusunda aklınızda hiçbir şüphe olmasın. Her spor yapanın derece alması, ünlü olması da gerekmiyor. Çünkü spor beden ve ruh sağlığımız açısından vazgeçilmez bir yaşam tarzıdır. Dünyada insanlar için iki önemli şey vardır. Biri yediğiniz içtiğiniz, diğeri yaptığınız hareket. Bizden de Belediye olarak hareket etmenizi sağlayacak şeyleri isteyiniz. Bizde bunları yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağız." Başkan Kantarcı program sonrası genç sporculara plaket takdim etti. Beşiktaş Hentbol Takımı milli sporcusu Ozan Arifoğlu, Fenerbahçe genç milli futbolcusu Onur Karakabak ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Karayılmaz konferansın ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Kantarcı Çaycuma'lı genç sporcuları tebrik ederek ziyaretin anısına üzerinde Çaycuma resimlerinin yer aldığı tabak hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Kantarcı Zonguldak Beşiktaş Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title