Haberler

Genç Kızın Motosiklet Tutkusu

Motosiklet Tutkunu Bir Genç Kız, İnternetten Görerek Satın Aldığı Motosikleti Teslim Almak İçin Denizli'den Mersin'in Tarsus İlçesine Geldi.

Motosiklet tutkunu bir genç kız, internetten görerek satın aldığı motosikleti teslim almak için Denizli'den Mersin'in Tarsus ilçesine geldi.

Denizli'de bir otelin resepsiyon bölümünde çalışan Gülay Bayram (23), yıllardır hayalini kurduğu motosikleti Tarsus'ta buldu. Tarsus'ta internet kafe işleten Onur Balcı'ya ait motosikletin internetteki satılık ilanını gören Gülay Bayram, arkadaşı Barış Şanlısoy ile birlikte Tarsus'a geldi. 800 CC Kawasaki motosikletlere çok meraklı olduğunu belirten Bayram, internette gördüğü motosikletin satılık olduğunu öğrenince arkadaşıyla birlikte Tarsus'a geldiklerini söyledi. Motosikletin çok zevkli ve o kadar da

tehlikeli bir tutku olduğunu söyleyen Bayram, "Çok küçük yaşlarda motosiklete olan düşkünlüğüm nedeniyle hep bir motosikletim olmasını istemişimdir. Özellikle büyük motosikletlere olan düşkünlüğüm beni buralara kadar getirdi. Arkadaşım Barış'ın da aynı marka motosikleti var. İş sonrası zaman buldukça bu motosikletle tur atıyordum. Şimdi benim de aynı marka motosikletim oldu. Bundan sonra arkadaşımla birlikte turlara katılarak, çeşitli illeri gezmek istiyorum" dedi.

Daha sonra Gülay Bayram ve Barış Şanlısoy, motosikletleriyle birlikte Denizli'ye gitmek üzere yola çıktı.

(EY-HT-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title