Haberler

Tatil Beldesinde Geç Kıza Gasp! Taciz Etti, Yumrukladı, Telefonunu Çaldı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 46 yaşındaki saldırgan, 20 yaşındaki kızı önce taciz etti, ardından yumruklayıp yere düşürdükten sonra telefonunu çalıp kaçtı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, 20 yaşındaki N.D. adlı genç kızı taciz ve darp edip cep telefonunu da alan 46 yaşındaki Adnan Güllüçayır, polis tarafından yakalanarak sevk edildiği adliyede tutuklandı.

YUMRUKLAYIP YERE DÜŞÜRDÜ

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında Kemeraltı Mahallesi 66 Sokak'ta meydana geldi. Evine yürüyerek giden 20 yaşındaki N.D., takip edildiğinden habersiz evinin bulunduğu apartmanın girişine geldi. İddiaya göre, apartmanın dış kapısını anahtar ile açacağı sırada arkasından gelen Adnan Güllüçayır, genç kızın boğazına sarılarak önce elle taciz etti. Adnan Güllüçayır, direnen N.D.'yi yumruk ve tokatla darp ederek yere düşürdü ve elinden aldığı cep telefonuyla kayıplara karıştı.

SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Gürültüyü duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri N.D.'yi ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kaçan saldırganı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polisin çalışmasıyla Adnan Güllüçayır'ı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Adnan Güllüçayır, 'Nitelikli hırsızlık ve cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kemeraltı Marmaris Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

Ceyhanlı:

Turizm bölgelerine doğudan adam almayacaksın birde Suriyeli aslında hepsini kendi şehirlerinde tutacaksın başka şehre girişi yasak olacak

9
1
yanıtYanıtla
Volkan:

Ne alakası var suriyeyle , mesele eğitimdir. Sanki sen çok temizsin. . Gelelim ağır ceza şartına evet bencede en ağır cezalar verilmeliki bir daha suç işlenmesin.

yanıt2
yanıt1
KISACA HT:

ÖN KAPIDAN GİR ARKA KAPIDAN ÇIK ADALET SİSTEMİ OLDUGU SÜRECE BUNLAR İYİ GÜNLERİMİZ

4
0
yanıtYanıtla
gürkan:

Eee şimdi benim vergimle bu adamı besliyecek mi devlet? asın gitsin.

4
0
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Geri zekalı bu erkeklerin bir çoğu sapıklar

0
3
yanıtYanıtla
EROL:

vay köpek vay

2
0
yanıtYanıtla
....:

amaç taciz etmek mi yoksa hırsızlık mı o bile belirsiz . . adam baktı taciz etti bi halt beceremedi neyse dur bari telefonunu çalayım demek istemiş herhalde . . ama en iyisi iki suçuda birleştirip tıksınlar içeriye çıkmasın geri pis sapık hırsız . .

1
0
yanıtYanıtla
reis:

sonuna kadar haklısınız

1
0
yanıtYanıtla
Arifv216:

Polis daha tutanagini yazmadan bunlar karakoldan cikiyor

1
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Bazi kadinlar erkeklere laf etmis. Erkekten sizi gene biz koruruz kendinizi siz koruyamazsiniz. Kotuler illaki var ama cogu erkek size sahip cikiyor. Erkegin kotumasina muhtacsiniz ve gucsuzsunuz bu sebeble erkeklere bunlar sapik demeyin. Her cinsin iyiside kotusude var !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title