Haberler

Genç Kız Önce Kuzeninin Tecavüzüne Uğradı Sonra Kurşunlarına Hedef Oldu

Halasının Oğlunun Tecavüzüne Uğrayan 19 Yaşındaki Genç Kızın, Şahsın Ağabeyi ile Evlendirdikten Sonra Hamile Olduğu Ortaya Çıkınca Tecavüzcü Kayınbiraderi Tarafından Kurşun Yağmuruna Tutulduğu Öne Sürüldü.

Halasının oğlunun tecavüzüne uğrayan 19 yaşındaki genç kızın, şahsın ağabeyi ile evlendirdikten sonra hamile olduğu ortaya çıkınca tecavüzcü kayınbiraderi tarafından kurşun yağmuruna tutulduğu öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, insanının kanını donduracak olay Mardin'in Derik ilçesinde gerçekleşti. Yıllar önce anne ve babası ölen 19 yaşındaki H.B. iddiaya göre halasının oğlu N.E.'nin tecavüzüne uğradı. N.E. genç kadını olayı kimseye anlatmaması için ölümle tehdit etti. Genç kadın H.B.'nin korkusundan olayı kimseye anlatmadı. Bir süre sonra 19 yaşındaki H.B. tecavüzcünün ağabeyi olan V.E. ile evlendirildi. V.E. daha sonra çalışmak için Derik ilçesinden ayrıldı. Tecavüze uğrayan H.B.'nin bir süre sonra

hamile olduğu ortaya çıktı. Genç kadına tecavüz ettiği iddia edilen N.E., yengesi H.B.'yi evde tek başına olduğu sırada silahla yaylım ateşine tuttu. Genç kadın, saldırıda şans eseri ölümden kurtuldu. Mermilerden ikisi kadının sağ ve sol bacağına, bir mermi ise sağ koluna isabet etti.

Amcası ve yengesi tarafından tedavi için Derik ilçesinden Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine getirilen H.B., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi. Ayağının birinde kurşun bulunan H.B. iki ayrı hastaneye başvurduktan sonra Şanlıurfa'da bir hastanede tedavi altına alındı.

Polis, tecavüz mağduru genç kadının tedavi gördüğü hastanede ikinci bir saldırıya uğramaması için başında ve hastane bahçesinde 24 saat nöbet tutuyor. Uğradığı tecavüzün ardından bütün hayalleri yıkılan 19 yaşındaki H.B., tehdit edildiği ve korktuğu için konuşmaktan kaçındı. İHA muhabirinin bütün sorularına 'Bilmiyorum' diye cevap verdi. Bu arada, silahlı saldırı sonrasında korkan genç kadının 3 aylık bebeğini düşürdüğü öğrenildi.

(HA-FÖ-ST-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title