Haberler

Genç Kadının Gasp İddiası

Hatay'ın İskenderun İlçesinde Bir Kadın, Motosikletli 2 Kişi Tarafından Bıçak Tehdidiyle Kaçırılarak Gasp Edildiğini İddia Etti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kadın, motosikletli 2 kişi tarafından bıçak tehdidiyle kaçırılarak gasp edildiğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, yolda yürüdüğü sırada motosikletli 2 kişinin yanına yaklaştığını ve şahısların bıçak tehdidiyle kendisini kaçırarak İskenderun Havaalanı yakınlarında tenha bir yere götürdüğünü ileri süren evli ve 2 çocuk annesi Naime Bulut (32), durumu polise bildirdi. Bulut, Esentepe Mahallesi 327 Sokak'taki evinde, üstü başı çamur içerisinde polise ifade verdi. Şahısların kolundaki bilezikleri, parmağındaki yüzüğü, cep telefonunu ve 20 YTL parasını gasp ettiğini öne süren genç kadın, şahısların telefonda görüştükleri kişiden eroin istediklerini söyledi. Bulut, "Ellerinde hançer vardı. Beni öldüreceklerini söylediler. Çok korktum, dediklerini yaptım. Her şeyimi aldıklarında kaçarak eve geldim" dedi. Genç kadın, alınan ifadesinin ardından polislerle birlikte olay yerine giderken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(AS-MT-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title