Haberler

Trafikte Tartıştığı Genç Kadını, Otomobiliyle Metrelerce Sürükledi

Güncelleme:

Ankara'da trafikte tartışma yaşadığı kadının aracın önünden çekilmemesi üzerine gaza basan sürücü, genç kadını metrelerce sürükledi. Olay bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Ankara'da trafikte tartışma yaşadığı kadının aracın önünden çekilmemesi üzerine gaza basan sürücü, genç kadını metrelerce sürükledi.

Edinilen bilgilere göre; Yenimahalle ilçesi İnönü Mahallesi'nde akşam saatlerinde kaydedilen görüntüye, bir otomobilin önünde duran kadın ve araç içindeki sürücü yansıdı.

Trafikte Tartıştığı Genç Kadını, Otomobiliyle Metrelerce Sürükledi

TARTIŞMA NEDENİ BİLİNMİYOR

İkili, henüz belirlenemeyen nedenle bir süre tartışma yaşadı. Kadının aracın önünden çekilmemesi üzerine çileden çıkan sürücü, gözünü karartıp gaza bastı. Genç kadını motor kaputunun üzerinde metrelerce sürükleyen gözü dönmüş sürücü, ölüme davetiye çıkardı.

OLAY CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

O sırada olay yerinde bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerin, sosyal medyada yayınlanmasının ardından vicdansız sürücü tepki yağmuruna tutuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnönü mahallesi Ankara 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

MISTER:

Soför hata yapmis sebep ne olursa olsun. Bu öldürmeye tesebbüsdür büyük ceza almasi gerekir. Almanyada böyle bir sey yap O direksiyona birdaha zor oturursun. Altyapi yok, Egitim yok, Anlayis hic yok Cok yazik..

15
7
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

toplumda bunama had safhaya ulaştı.

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADALET VE OTORİTE OLMAZSA ZALİMLER İSTEDİĞİNİ YAPAR YAPACAKDA. . . SIRA Bİ GÜN SENİN ÇARESİZ KARINA KIZINA ÇOCUĞUNADA GELECEK MERAK ETME. . . .

10
3
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Kameraya çekiceğine yardım etmeyi düşünemedinmi peygamberimiz sallahü vesselam hazretleri eşine sesini bile yükseltmemiş kadınlarımıza yapılan bu eziyetler nedir bu olaylara dur diyecek biri yokmu yazıklar olsun

11
2
yanıtYanıtla
Ova Kentli:

Allah Yaramaz Gereksiz Kudurmuş kadınların belasını versin. nedir bu kadınlar ağzımıza sıçyrlar istediklerini yapıyorlar üstünede haklı oluyorlar böyle yasa devlet karar insanı katil eder. eşitlik ise kadına öncelik tanımayacaksın arkadaşım. suçunu yaptıklarını baz alacaksın.

yanıt2
yanıt2
RET KİT:

BURASI ANKARA ARABA ÖNÜNE GEÇMEK TE NE. BEN ERKEK BAŞIMA ARABADAN DAHİ İNMEM.

5
7
yanıtYanıtla
kont:

haya perdesi yırtılınca kadınlar erkek erkekler kadın oluyor

8
2
yanıtYanıtla
Problem?:

olayın içeriğini bilmeden yorum yapmak yakışmaz ama;Kadın '' Ben yayayım, KADINIM dur diyosam seni saatlerce bekletirim'' mantığıyla başka birinin haklarını işgal ediyorsa suçludur. ki böyle gözüküyor. Ha şu da var. Centilmen bir erkeğe de böyle birşey yakışmaz. Bu da buz dağının görünmeyen kısmı

7
2
yanıtYanıtla
Agabey:

Ne buzdağı kardeşim? Kadın ne söylerse söylesin, hatta herhangi bir insan ne söylerse söylesin bu yapılacak iş mi? Bırakın bu namus erkek kadın cart curt işlerini. Problemlerinizi insan gibi çözün. Bu hareketi yaptığında hayvandan farklı ne yanın var diye sorarlar adama.

yanıt0
yanıt0
vallah billah:

e ne yapacaktı anahtarı verip gitmesini izleyecek

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title