Haberler

Sokakta Yanarak Yaşamını Yitiren Kadının Kimliği Sahte Çıktı

Güncelleme:

İzmir'in Konak ilçesinde sokak ortasında yanarak can veren genç kadının üzerinden çıkan Hülya Tekbey adına düzenlenmiş kimliğin sahte olduğu belirlendi.

ÜZERİNDEN SAHTE KİMLİK ÇIKTI

İzmir'in Konak ilçesinde, sokak ortasında yanarak yaşamını yitiren genç kadının üzerinden çıkan Hülya Tekbey adına düzenlenmiş kimliğin sahte olduğu ortaya çıktı. Kadının kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, olayın yaşandığı sokak üzerinde güvenlik kamerası bulunmadığından, bölgedeki Mobese'leri incelemeye aldı.

KADIN ÇIĞLIĞI DUYULDU

Mahalle sakinlerinden Ahmet Reşit, duyduğu çığlık üzerine dışarıya çıktığını belirterek, "Ben evde uyuyordum. Kadın çığlığı duydum. Dışarıya çıktık ve yanan bir kadını gördük. Karşı evde oturan bin genç, battaniye ile söndürmeye çalıştı. Ancak kadın öldü. Daha sonra da polisler geldi. Bu mahalleden değil, kimse tanımıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Konak 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

SELMA C.:

kendi yanmasa kimbilir kimi yakacaktı

1
6
yanıtYanıtla
doğru:

Tanıyor muydun?

yanıt0
yanıt0
konyali:

nasil yanmiş biri yakip arabadanmi atti ki anlamadim.Ama kötü ölmüş Allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
Cahile laf anlatma:

insan degilsin

0
0
yanıtYanıtla
İNSAN EVLADI:

HÜLYA TEKBEY DENEN KİŞİ KİMSE BÜYÜK İHTİMALLE ONA ÖLDÜ SÜSÜ VERİLMEK İSTENDİ OLAN BU MASUMA OLDU CEBİNE ONUN KİMLİĞİ KONULUP YAKILDI İZMİR EMNİYETİ BU İŞİ ÇÖZER DİYE UMUYORUM BENCE ORTADA PLANLAYARAK YAPILAN BİR CİNAYET VAR SUÇLULARA EN AĞIR CEZA VERİLMELİ

0
0
yanıtYanıtla
hakikat7458:

onu yakanları yakarak öldürmek lazım kısasa kısas nasıl can verdi allah bilir allah rahmet etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title