Haberler

Genç Kadın İntihar Etti

Denizli'de bir kadın, üstgeçitten karayoluna atlayarak intihar etti. Kadının üstünden 'Musa ben seni çok sevdim. Oğluma iyi bakın' yazılı bir not çıktığı öğrenildi.

Olay, gece saatlerinde Denizli- Antalya karayolu üzerinde meydana geldi. Yol üzerinde bulunan bir üstgeçide çıkan Beyhan K. (23) bir süre üstgeçitte durduktan sonra kendisini aşağı bıraktı. Beyhan K. yola doğru düşerken o sırada yoldan geçen Bahri Süm'ün kullandığı 20 VD 720 plakalı kamyonetin ön kısmına düştü. Düşmenin etkisiyle kamyonetin ön camı patlarken, şoför Bahri Süm aracını durdurarak yardım istedi. Çevredeki vatandaşların da haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve daha sonra hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından polis ekipleri yolda incelemelerde bulunurken, kadının bıraktığı bir nota ulaşıldı. Notta 'Musa ben seni çok sevdim, oğluma iyi bakın' yazdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title