Haberler

Genç Kadın İnternetten Tanıştığı Kişiler Tarafından Vahşice Öldürüldü

Güncelleme:

ABD'de yaşayan Sydney Loofe, popüler arkadaşlık uygulaması olan Tinder'dan tanıştığı Bailey Boswell ve sevgilisi Aubrey Trail tarafından öldürüldü. Katiller, cinsel fantezi denedik diyerek kendilerini savundu.

ABD'de yaşayan Sydney Loofe, popüler arkadaşlık uygulaması olan Tinder'dan tanıştığ Bailey Boswell ve sevgilisi Aubrey Trail tarafından öldürüldü. Genç kadının cesedi parçalanmış halde tarlada bulundu. Sydney Loofe'un, Snapchat uygulamasında paylaştığı 'Buluşmaya hazırım' fotoğrafından saatler sonra vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Genç Kadın İnternetten Tanıştığı Kişiler Tarafından Vahşice Öldürüldü

GENÇ KADININ CESEDİ ÇÖP KUTUSUNDAN ÇIKTI

Sydney Loofe, popüler tanışma uygulaması Tinder'dan 23 yaşındaki hemcinsi Bailey Boswell ile tanıştı. İki kadın 14 Aralık tarihinde buluştu, sonraki günlerde tekrar bir araya gelmeyi planladı. Ancak 24 yaşındaki Sydney Loofe birden ortadan kayboldu. Genç kadın işine de gitmeyince ailesi endişelendi, durumu polise bildirdi. Üç hafta boyunca her yerde Sydney arandı, acı haber bir tarla kenarından geldi. Nebraska Edgar'daki tarla kenarına gidenler bir çöp kutusunda parçalanmış haldeki cesedi buldular.

Genç Kadın İnternetten Tanıştığı Kişiler Tarafından Vahşice Öldürüldü

CİNSEL FANTEZİ DENEDİK

Polisin soruşturmasına FBI da dahil oldu, dedektifler cinayeti araştırmaya başladı. Olağan şüpheli olarak Bailey Boswell'i yakalayan dedektifler, sevgilisi Aubrey Trail'i de gözaltına aldı. Trail ve Boswell çifti genç kadınla birlikte cinsel fantezi denediklerini savundu. Ancak ifadelerine göre, bir şeylerin ters gitmesi üzerine Loofe'u katlettiler.

Genç Kadın İnternetten Tanıştığı Kişiler Tarafından Vahşice Öldürüldü

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Tinder 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

NASIL ZENGİN OLDULAR:

T. C. tarihinin en büyük krizinin esas sorumlusu Tansu Çiller bazı partilerde, çıkarları için boy gösteriyor

23
12
yanıtYanıtla
OKAN:

ÇOK DOĞRU BİR TESPİT ÜLKEYİ SÖMÜRENLER BİR TARAFTA TOPLANMIŞ KARŞISINDA İSE DÜRÜSTLER VAR ALLAH DÜRÜSTLERİN YANINDADIR MİLLET İTTİFAKI İNŞ KAZANACAKTIR.

yanıt11
yanıt7
ÇALDILAR ÇIRPTILAR:

çıkarları derken zamanında doldurduğu kasasını koruma güdüsü

yanıt10
yanıt3
MUHARREM:

YETER ARTIK TAMAM.

12
20
yanıtYanıtla
2023:

durmak yok yola devammm

12
12
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

laikligin sonu ya cinayet ya intihardır.

7
14
yanıtYanıtla
THE WHATANSH:

Yobazlığın sonu yok. .

yanıt7
yanıt3
turk:

sonu olmayan yollar allaha çıkar çünki o sonsuzdur

yanıt6
yanıt2
adamı dinlemeli..:

devam

10
7
yanıtYanıtla
01:

tamam. dinlenebilir. . .

yanıt5
yanıt3
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title