Haberler

Genç: "Herkes Milli Düşünmek Zorunda"

Canikli kadınlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Milli seferberlik” çağrısını hatırlatarak, "Bu vatan, bu bayrak için herkes milli düşünmek ve ona göre çalışmak zorundadır" dedi.

Canikli kadınlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milli seferberlik" çağrısını hatırlatarak, "Bu vatan, bu bayrak için herkes milli düşünmek ve ona göre çalışmak zorundadır" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Hatice Hanım Konağı'nı ziyaret ederek, kursiyer bayanlarla bir araya geldi. Canik Belediyesi tarafından yaptırılan hanımlar konağında el işi, dikiş nakış, iğne oyası, kuaförlük, enstrüman ve Kur'an-ı Kerim kursları gören bayanlarla sohbet eden Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Milli seferberlik çağrısına dikkat çekti. Genç, "İster evde anne olsun, ister öğretmen, ister belediye başkanı, bu vatan, bu bayrak için herkes milli düşünmek ve ona göre çalışmak zorundadır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine hızla ilerlerken önemli bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Başkan Genç, "Türkiye'mizin yükselişini hazmedemeyen iç ve dış güçler, gerek Cumhurbaşkanımız gerekse ülkemiz üzerinden çeşitli oyunlara başvuruyorlar. Ancak asla başaramayacaklar. Bunu 15 Temmuz'da da gördüler. Cumhurbaşkanımız 'Milli seferberlik' ilan etti. Hep birlikte ülkemizin yanında duralım. Ben, vatansever herkesin bu çağrıya katılacağını düşünüyorum. Artık, ülkemiz üzerinde yürütülen bütün operasyonlara; birlik içinde karşı koyma zamanıdır" diye konuştu.

Canik Belediyesi olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını da belirten Başkan Osman Genç şöyle konuştu: "Kadınlara en çok önem veren ve yatırım yapan belediye Canik Belediyesi'dir. Gerek aile okullarımız ve kurs merkezlerimiz gerekse hanım konaklarımız, kadınlarımızın sosyalleşmesini, ekonomik olarak iyileşmelerini, kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Çeşitli noktalarda yaptığımız eğitim, kültür, spor tesislerimizde binlerce kadınımız yararlanıyor. Kadınlarımızı daha aktif ve bilinçli görmek, bizleri mutlu ediyor. Çünkü toplumu şekillendiren anneler, yani kadınlardır. Bu manada mutlu bir şehir için kadınlarımıza her zaman özel önem veriyoruz."

Bayanları da dinleyen Başkan Genç, Hatice Hanım Konağı'nda yer alan atölyeleri de gezerek, kursiyer bayanların çalışmalarını inceledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Osman Genç Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title