Haberler

Gönen'de Genç Hakeme Hüzünlü Veda

Güncelleme:

Balıkesir Gönen'de yan hakem olarak görev yaparken kalbine yenik düşen aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'ndeki bir futbol karşılaşmasında yan hakem olarak görev yaparken kalbine yenik düşen aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gündoğan Çeltikspor ile Bostancıspor arasında geçen pazar günü oynanan karşılaşmada yan hakem olarak görev yaparken kalbine yenik düşen Halil Berke Aygün için bugün memleketi Altıeylül'ün Köseler Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, AK Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, çok sayıda hakem ve gözlemci ile Muharrem Hasbi Koray Lisesi son sınıf öğrencisi olan Aygün'ün öğretmen ve arkadaşları törene katıldı. Vali Yaman, Aygün'ün anne babası Sefine-Sinan çifti ile kız kardeşi Zeynep Aygün'e başsağlığı diledi. Genç hakem adayının tabutunun üstüne Türk bayrağı ile taraftarı olduğu Beşiktaş kulübünün flaması serildi. Bazı arkadaşları Aygün'ün görev şehidi sayılması gerektiğini söyledi. Halil Berke Aygün'ün daha önce bazı rahatsızlıklar yaşadığı, kan tahlilleri yaptırdığı ve bir dönem kan sulandırıcı kullandığı öğrenildi. Son dönemde önemli bir rahatsızlık yaşamayan Aygün'ün 6 ayda bir konrollerini de yaptırdığı bildirildi. Öğlende kılınan namazın ardından Aygün, Köseler Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

TFF VE BAL-KES'TEN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Futbol Federasyonu ve Balıkesirspor Kulübü resmi sitelerinden genç hakem için Aygün için başsağlığı mesajları yayınlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Balıkesir'in Gönen ilçesinde aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün'ün, yardımcı hakem olarak görev yaptığı amatör küme karşılaşmasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği bildirilen Aygün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhum Halil Berke Aygün'e Alllah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Balıkesirspor'dan yapılan açıklama da da şu görüşlere yer verildi:

"Balıkesir'in Gönen ilçesinde oynanan Gündoğan Çeltikspor- Bostancıspor 2'nci Amatör Küme karşılaşmasında yan hakem olarak görev yapan Halil Berke Aygün'ün müsabaka esnasında kalp krizi geçirerek vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, hakem camiasına sabır ve başsağlığı dileriz."

OKULDA YAS

Aygün'ün ölümü Muharrem Hasbi Koray Anadolu Lisesi'nde büyük üzüntü yarattı. Okulun resmi sitesinden yapılan açıklamada "Okulumuz öğrencilerinden Halil Berke Aygün, Gönen'de yönettiği maç esnasında kalp krizi geçirerek vefat etmiştir. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Gündoğan Gönen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title