Haberler

Genç girişimcinin hayalini çaldılar

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde, genç girişimcinin köyüne kazandırmak amacıyla hayalini kurduğu besi çiftliği yatırımı için satın aldığı 7 ton demir profil ve çinkolar çalındı.

Adana'nın Kozan ilçesinde, genç girişimcinin köyüne kazandırmak amacıyla hayalini kurduğu besi çiftliği yatırımı için satın aldığı 7 ton demir profil ve çinkolar çalındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Zerdali Mahallesi Sakıztepe mevkisinde 600 bin liralık yatırım yapmak için kredi çeken

girişimci Özgür Şimşek hırsızların hedefi oldu.

Besi çiftliği için satın aldığı 7 ton demir profil ve çinkoları çalınan Özgür Şimşek, "11 Kasım günü inşatta çalışan arkadaşlar ile iş yaptık. Sabah jeneratörü açmak için geldiğimde yaklaşık 10 bin TL'lik çinko ve demir profillerin çalındığı gördük. Yol izlerinden geldiği ve Kozan istikametine gittiği belli. Jandarma ekipleri çalışma yaptı. Köyde kooperatif batmıştı hayvancılığı bırakmak istemedik bunu tamamlayalım istedik. Bitirip bitirmeyeceğimizi ne yapacağımızı bilemiyorum. Duyarlı vatandaşlarımızdan şüphelendikleri durumları bildirmelerini rica ediyorum. Çaldıkları malzemeleri ucuza verip satmak isteyebilirler, inşaat demiri olmayan biri almak isteyebilir. Vicdanlı vatandaşlarımız 156 Jandarmaya haber verebilir" dedi.

Hayalini gerçekleştirmek için kredi çektiğini belirten Şimşek, "İlk düşüncemiz 100 hayvanla başlayacaktı ama 5 yılda 2 bin hayvanı olan bir yerde 40 insanın iş kapısı olacaktı. İnanarak girdik geleceği düşünüp büyük hayallerle girdik ama bir hırsız bizim hayallerimizi yıktı. Duyarlı vatandaşlarımız gerekli cevabı verirlerse inşallah kaldığımız yerden devam ederiz" diye konuştu.

Jandarma ekipleri hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

-İHA-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kozan Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (1)

Yorumum.:

Insallah en kısa surede bulunur.emeksiz aldıkları malı allah yedirtmesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title