Haberler

Genç Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Nesob) Bünyesinde Faaliyet Gösteren Kosgeb Sinerji Odağı ve Niğde Üniversitesi Girişimcilik Kulübü Tarafından Düzenlenen Genç Girişimcilik Semineri Sona Erdi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) bünyesinde faaliyet gösteren KOSGEB Sinerji Odağı ve Niğde Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen Genç Girişimcilik Semineri sona erdi.

Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu'nda bir hafta süreyle gerçekleştirilen Genç Girişimcilik Semineri'ne 50 üniversite öğrencisi katıldı. Kursiyer gençlere, KOSGEB İş Kurma ve Geliştirme Danışmanı Fisun Neçare tarafından ticari projelerin strateji, fizibilite ve yürütülebilirlik koşulları hakkında uygulamalı eğitim verildi. NESOB toplantı salonunda katılımcılara sertifika verilmesi töreninde konuşan NESOB Başkanı Fahri Eker, geleceğin teminatı gençlerin, iş hayatlarında aldıkları bilgilerin de yardımı ile başarılı olacaklarına inandığını belirterek, “Bu seminerin en önemli amaçlarından biri, gençler için bir platform oluşturarak, iş bulmada Türkiye'deki farklı istihdam kuruluşlarının sağladığı hizmetlerden nasıl yararlanabilecekleri ve bu kuruluşların yürüttükleri program ve projeler aracılığıyla ne tür girişimcilik fırsatlarının gençlere sunulduğunu öğrenmelerini sağlamaktı” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

(TA-FM)

09.05.2007 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title