Haberler

Genç Doktor Mercanoğlu, Kalp Damarlarının Yırtılması Sonucu Hayatını Kaybetti

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü'nde Görev Yapan 36 Yaşındaki Dr. İlknur Mercanoğlu, Kalp Damarlarının Yırtılması Sonucu Hayatını Kaybetti.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan 36 yaşındaki Dr. İlknur Mercanoğlu, kalp damarlarının yırtılması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, İl Sağlık Müdürlüğü'nde Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Şube Müdürü olarak görev yapan 36 yaşındaki Dr. İlknur Mercanoğlu sabah erken saatlerde Çorlu Devlet Hastanesi'nde çeşitli denetlemelerde bulundu. Denetlemenin ardından Sağlık Müdürlüğü'ne ait bir otomobille Tekirdağ'a dönen genç doktor bir anda fenalaştı. Arkadaşlarının müdahale etmesine rağmen kurtarılamayan Dr. Mercanoğlu'nun genellikle 50 yaş üzeri insanlarda görülen kalp damarlarının yırtılması sonucu (aort

anevrizma) hayatını kaybettiği belirlendi.

Sağlık gönüllüsü olması ve çocukların eğitiminde etkin ve başarılı çalışmaları ile tanınan genç doktorun Kızılay bayrağına sarılı cenazesi, Hükümet Caddesi üzerindeki Orta Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Tekirdağ Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Dr. İlknur Mercanoğlu'nun annesi Hayriye Mercanoğlu ve babası Necdet Mercanoğlu'nun oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Dr. İlknur Mercanoğlu'nun cenaze törenine, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Emniyet Müdürü Cemil Demir, Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Murat Öztürk, Tarım İl Müdürü Haydar Soykan, Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Becerir, İl Sağlık Müdürü İlyas Çolak başta olmak üzere Sağlık Müdürlüğü'ndeki mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(EÖ-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title