Haberler

Genç Denizlililer Yavuz Seçkin’le Buluştu

Türkiye'nin En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Olan Genç Denizli, Ünlü Komedyen Seçkin'i Üyeleriyle Buluşturdu

Denizli Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Belediye, sürdürdüğü Genç Denizli Projesi kapsamında ünlü komedyen Yavuz Seçkin'i gençlerle buluşturdu.

Avrupa Yakası dizisinde Sertaç tiplemesiyle milyonların gönlünde taht kuran ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla Dokuzkavaklar Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu'nda sahne aldı.

Komedyen Seçkin'in şovunu izlemek isteyen Genç Denizli üyeleri spor salonuna akın etti. Ünlü komedyen Seçkin, gördüğü ilgiden dolayı bir hayli memnundu.

Bin bir surat olarak sanat dünyasında gündeme gelen Yavuz Seçkin, şovunda birçok sanatçının da tiplemesini yaptı. Sanatçının gerek ses tonu gerekse mimikleri gerçek sanatçıları aratmadı. Tiplemeyle birçok sanatçıya şaka yaptığını kaydeden Seçkin, bu konuda genelde hep olumlu eleştiri aldığını da sözlerine ekledi.

Gençler, yaklaşık 80 dakika süren programın ardından unutamayacakları birgün geçirdi.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel, Genç Denizli Projesi'yle birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek 'Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Ünlü komedyen Seçkin de olduğu gibi gençlerimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title