Haberler

Genç basketbolcudan minik sporculara özel mektup

Güncelleme:

İzmit Belediyesporlu oyuncu Defne Melissa Paylar, takımının basketbol okulu antrenmanında minik sporculara sürpriz yaparak özel bir mektup verdi.

İzmit Belediyesporlu oyuncu Defne Melissa Paylar, takımının basketbol okulu antrenmanında minik sporculara sürpriz yaparak özel bir mektup verdi.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın altyapısından yetişerek A takımla birlikte Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Avrupa Kupaları'nda forma giyme başarısı gösteren 19 yaşındaki genç basketbolcu Defne Melissa Paylar, basketbol okulunu ziyaret ederek minik sporculara başarı hikayesini anlatan mektubu iletti. Minik sporculara başarılarıyla ilham kaynağı olan İzmitli Defne Melissa Paylar, mektubunda İzmit Belediyespor ile olan basketbol serüvenine yer verdi.

Paylar mektubunda, "Ben İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Defne Melissa Paylar. İzmit Belediyespor'un altyapısında yetiştim ve şu anda da İzmit Belediyespor'un A takımında yer alıyorum. Basketbolla ilk tanıştığımda 14 yaşındaydım ve basketbol hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Antrenörlerimin ve takım arkadaşlarımın destekleri sayesinde çok çalışarak altyapıda çok güzel başarılar yakaladım. İzmit Belediyespor'un bana sunduğu A takım fırsatıyla da şu anda A takımda yer alıyorum. İzmit Belediyespor küçük yaşımdan beri benim ailem oldu. En güzel anılarımı, zamanlarımı bu kulüpte takım arkadaşlarım ve antrenörlerimle geçirdim. Gerek turnuvalar için gittiğim şehirlerde beraber olmanın verdiği mutluluk, gerek maçlarda, antrenmanlarda yaşadığımız sevinçler beni bu spora daha çok bağladı. Aynı zamanda İzmitli olmanın vermiş olduğu gururla bu güzel şehrin takımında yer aldığım ve 41 numarayı gururla taşıdığım için çok mutluyum. İzmit Belediyespor her açıdan güzel dönemler geçirdiğim bir kulüp oldu ve olmaya da devam etmekte. 14 yaşında İzmit Belediyespor'la çıktığım bu güzel yolda benimle birlikte İzmit'i gururlandıracak ve güzel anılar biriktirecek minik kardeşlerimi bu oluşumun bir parçası olmaya davet ediyorum. Gülümseyin çünkü İzmit'tesiniz" dedi.

İzmit Belediyespor basketbol okullarında hafta sonları antrenman yaparak geleceğin yıldızları olma yolunda ilerleyen çocuklarla yakından ilgilenen Defne Melissa Paylar, mektubun yanı sıra sporculara İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in hediyeleri olan İzmit Belediyesi tarafından üretilen dezenfektan ve maske ile özel Atatürk portresinin de yer aldığı çantaları dağıttı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Basketbolcu basketbol Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title