Haberler

Genç Adam Acı Üstüne Acı Yaşadı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Doğum Yaptıktan 2 Saat Sonra Aşırı Kan Kaybı Sonucu Ölen 32 Yaşındaki Filiz Yıldırım'ın Cenazesi Camide Yıkanırken, Evine Giren Hırsızlar Ölen Kadının Altınlarını Çaldı. Cenaze Dönüşü Geldiği Evde Hırsızlık Şokunu Yaşayan Metin Yıldırım, Eşinden Sonra Bebeğin de 2 Gün Sonra Ölmesiyle Büyük Üzüntü Yaşadı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğum yaptıktan 2 saat sonra aşırı kan kaybı sonucu ölen 32 yaşındaki Filiz Yıldırım'ın cenazesi camide yıkanırken, evine giren hırsızlar ölen kadının altınlarını çaldı. Cenaze dönüşü geldiği evde hırsızlık şokunu yaşayan Metin Yıldırım, eşinden sonra bebeğin de 2 gün sonra ölmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde belediyenin muhasebe bölümünde çalışan 32 yaşındaki Filiz Yıldırım, doğum sancılarının artması üzerine ilk çocuğunu dünyaya getirmek üzere geçen cuma günü eşi Metin Yıldırım tarafından Bursa Özel Bahar Hastanesi'ne getirildi. Aynı gün saat 18.00 sıralarında doğum yapan Filiz Yıldırım, aşırı kan kaybedince kendisine 3 ünite kan verildi. Durumu gittikçe ağırlaşan Yıldırım, doğumdan 2 saat sonra kan kaybından kurtarılamadı. Dünyaya gelen kız bebek, kalp atışlarının

zayıf olduğu gerekçesiyle aynı hastanede yoğun bakıma alındı.

İnegöl ilçesinde serbest muhasebecilik yaparak geçimini sağlayan 35 yaşındaki Metin Yıldırım, eşinin cenazesini cumartesi günü alarak Yenice Beldesi'ndeki evlerine getirdi. Filiz Yıldırım'ın cenazesi yıkanmak için Yenice Beldesi Merkez Camii'ne götürülürken, evde kimsenin bulunmamasını fırsat bilen hırsızlar kapıyı kırarak, Yıldırım ailesinin Orta Mahalle 102. Sokak'taki 3 katlı binanın 2. katındaki evine girdi. Hırsızlar Filiz Yıldırım'ın düğünde takılan altınlarını alarak kaçtı. Hırsızlık olayından

haberi olmayan Yıldırım ailesi, doğum sonrası geçirdiği aşırı kanama sonucu ölen Filiz Yıldırım'ın cenazesini Yenice Belde Mezarlığı'nda toprağa verdi. Eşini kaybetmenin acısıyla sarsılan Yıldırım, evine geldiğinde kapının kırık ve içerinin dağınık olduğunu görünce şaşkına döndü. Toprağa verdiği eşinin ziynet eşyalarının yerinde olmadığını gören Yıldırım, hemen jandarmaya haber verdi. Gelen ekipler, kırılan kapı ve odalardan parmak izi aldı.

Eşini kaybetmenin acısıyla yıkılan, aynı gün hırsızlık olayıyla sarsılan Metin Yıldırım, Bahar Hastanesi'nden gelen bebeğinin öldüğü haberiyle bir kez daha yıkıldı. Kalp atışlarının zayıflaması üzerine kuvözde yoğun bakıma alınan ve adı henüz konulmayan bebek de 2 gün önce ölen annesinin yanında toprağa verildi.

(SB-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title