Haberler

Gemlik'te Yelken Yarışları Başladı

Türkiye Yelken Federasyonu Tarafından Düzenlenen Yelken Yarışları, Bursa'nın Gemlik İlçesinde Başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yelken yarışları, Bursa'nın Gemlik ilçesinde başladı.

Yarışlar, Gemlik Belediyesi'nin desteği ve Gemlik Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde Kayıkhane Spor Tesisleri önünde start aldı. Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan'ın yanı sıra Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül, İlçe Gençlik Spor Müdürü Burhan Arıkan ve çok sayıda spor tutkununun izlediği yarışların ilk gününde optimist ve laser sınıflarında yelkenciler ter döktü. Zaman zaman ters esen rüzgarla da mücadele etmek zorunda kalan sporcuların mücadelesi heyecanlı dakikalar yaşattı. Yarışlar Pazar günü sona erecek ve aynı gün saat 16.00'da ödül töreni yapılacak.

Gemlik Yelken Kulübü'nün yanı sıra Çanakkale Yelken Kulübü, Karabiga İçtaş, Balıkesir Bandırma Yelken Kulübü, Ayvalık Yelken Kulübü ve Tekirdağ Yelken Kulübü sporcularının mücadele ettiği yarışlarda optimist sınıfında 26'sı erkek 9'u kız toplam 35 sporcu, laser sınıfında da 4.7 kategorisinde 13, radyal kategorisinde 7, standart kategorisinde de 4 sporcu yarışıyor. Yarışlara ev sahipliği yapan Gemlik Yelken Kulübü ise optimist sınıfında 21, laser sınıfında da 4 sporcu ile yarışlara katılıyor.

(HT-MŞ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title