Haberler

Gemlik'te Hayvanlar Doğal ve Güvenli Ortama Kavuşacak

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "Biz de çalışmalarına başladığımız ve proje aşamasına gelmek üzere olan doğal yaşam alanımızı oluşturduğumuz andan itibaren sokakta yaşayan canlar hem güvenli hem de doğal bir yaşam alanına kavuşacak" dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "Biz de çalışmalarına başladığımız ve proje aşamasına gelmek üzere olan doğal yaşam alanımızı oluşturduğumuz andan itibaren sokakta yaşayan canlar hem güvenli hem de doğal bir yaşam alanına kavuşacak" dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Danışmanlığı'ı ziyaret etti. Belediye olarak sadece Gemlik'te yaşayan yurttaşların değil, sokakta yaşayan canların da belediyesi olduklarını belirten Sertaslan, "Minik dostlarımızı sadece kedi ve köpek olarak düşünmemeliyiz. Barınaklarda şartlar ne kadar iyi olursa olsun hareket alanı kısıtlanıyor. Biz de çalışmalarına başladığımız ve proje aşamasına gelmek üzere olan doğal yaşam alanımızı oluşturduğumuz andan itibaren sokakta yaşayan canlar hem güvenli hem de doğal bir yaşam alanına kavuşacak. Gönüllü hayvan severlerimizle birlikte Gemlik'i bu konularda yeni bir vizyona kavuşmasını istiyoruz" dedi.

Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Danışmanlığı adına konuşan Ümran Akyavaş ise,Hayatımızı paylaştığımız sokak hayvanları, Rehabilitasyon Merkezi'nde, sokaklarda, kırsalda, çöplüklerde açlık, susuzluk, kaza, şiddet ve hastalık gibi pek çok sorunla karşı karşıya kaldığını ifade etti. Hayvanları korumak ve hayatlarını kolaylaştırmak, ilçemizi hayvan dostu bir ilçe haline getirmek için ciddi bir çalışma başlatılması gerektiğine inandıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Danışmanlığı Gemlik Beleldiye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'a sokak hayvanlarının sorunları konusunda raporu sundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title