Haberler

Gemlik'te Engelliler Şenliği Başladı

Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Tarafından Gemlik İlçesinde Bu Yıl Yedincisi Tertiplenen Zihinsel Engelliler Şenliği Başladı.

Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği tarafından Gemlik ilçesinde bu yıl yedincisi tertiplenen Zihinsel Engelliler Şenliği başladı.

İskele meydanında gerçekleştirilen şenlik 2 Haziranda sona erecek. Şenliğe 27 ilden toplam 380 öğrenci katılırken, ilk gün organize edilen gösteri ve sportif faaliyetler büyük ilgi gördü. Açış konuşmasını yapan Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Tamer Sivri, herkesin özürlülere gönül borcu olduğunu savunarak, bu tür etkiliklerle özürlülerin meselelerinin kamuoyu ile paylaşıldığını ve Türkiye'deki özürlüler derneklerinin buluşup, tanışma ve kaynaşmalarına vesile olduğunu söyledi.

Daha sonra folklor gösterileri yapıldı, şarkılar söylendi. Şenliklerin ilk günü, 50 metre küçükler, gençler ve bayanlar kros yarışmaları ile son buldu. Dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından takıldı.

(HT-MŞ)

29.05.2007 18:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title