Haberler

Gemlik-Chp Lideri Kılıçdaroğlu Orhangazi Ve Gemlik´Te Halka Seslendi:

"hükümetle İlgili Şikayetlerinizi Telefonda Söyleyin"

"HÜKÜMETLE İLGİLİ ŞİKAYETLERİNİZİ TELEFONDA SÖYLEYİN"

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Keramet Köyü'ndeki programının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aynı ilçeye bağlı Yeniköy Beldesi'ne gitti. Burada yaklaşık 1000 kişilik partiliye seslenen Kılıçdaroğlu, CHP'nin tek başına iktidar olması için destek istedi.

Buradaki konuşmadan sonra ilçe merkezine geçen Kılıçdaroğlu, yaklaşık 3 bin kişiye hitap etti. AKP Hükümeti'ni eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Milleti soyup soğana çevirdiler. Artık bu AKP hükümeti ile ilgili şikayetinizi telefonda söyleyin. Telefonları dinliyorlar ya belki dikkate alırlar. Aksi halde vatandaşın halini dinlemezler. Türkiye'de 9 milyon 200 bin emekli var. Ama bunlar emeklilere milli gelir artışından pay verilemez diye yasa çıkardılar. Emekliyi ikinci sınıf vatandaş yaptılar. CHP tek başına iktidar olduğu takdirde size söz veriyorum o maddeyi Recep Bey'in yakasına asacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu, Orhangazi mitinginin ardından belediye başkanı CHP'li olan Gemlik İlçesi'ne geçti. Burada yaklaşık 8 bin kişiye seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'Hayır' oyu kullanmalarını istedi. Gemlik'te ilçe belediyesi tarafından yaptırılan alışveriş merkezinin temsili açılışını yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra Yalova'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title