Haberler

Gelin-Kaynanalı Uyuşturucu Çetesi Çökertildi

Güncelleme:

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kilo bonzai ve metamfetamin ele geçirildi. Çetede aktif görev aldığı belirtilen gelin ve kaynana uyuşturucu ticareti yapma suçundan tutuklandı.

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kilo bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılırken, gelin ve kaynananın da bulunduğu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

İSTANBUL'DAN BURSA'YA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce yapılan istihbarat çalışmalarının ardından İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu sevkiyatı yapan çeteyi tespit etti. Uyuşturucuyu Bursa'ya getiren çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına aldı.

Gelinli Kaynanalı Uyuşturucu Çetesine Operasyon: 12 Gözaltı

PİYASA DEĞERİ 250 BİN LİRALIK BONZAI VE METAMFETAMİN

Soruşturma kapsamında Jandarma ekipleri, ikinci bir operasyon daha düzenledi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, piyasa değeri 250 bin lira olan 8 kilo bonzai ile 56 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerden 9'u hakkında uyuşturucu kullanmaktan adli işlem yapıldı. Çetede aktif görev aldığı belirtilen Suna A. ile kayınvalidesi Yüksel A. ve Orhan S. 'uyuşturucu ticareti' yapma suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

pötürgeli:

ALLAH aşkına tamamını bitirin artık tamamını öttürün onları nereden almışlar ve kimler var daha kimlerle çalışıyorlar bitsin artık yeter

6
0
yanıtYanıtla
BİLAL:

ölün geberin şerefsizler

6
0
yanıtYanıtla
esmer:

tiplerine bak kapalı şeytanlar

3
1
yanıtYanıtla
...:

mal kız neyin peşindesin . konu burada uyuşturucu inşaallah uyuşturucu satıcıları bir an önce yakalanır. bu satıcıların açığı kapalısı olmaz. mesela sende açık şeytanlar kısmında olmadığın ne malum.

yanıt0
yanıt0
PÖTÜRGE Lİ SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

BU İNSANLIK, GENÇLİK, YÜCE İSLAM DÜŞMANLARINI ASIN ASIN DA GÖREN İBRET ALSIN!BAK DAHA YAPAN OLUR MU?

4
0
yanıtYanıtla
KILLI:

ÇİNGENELER KİM OLUCAK

1
0
yanıtYanıtla
İDAM:

İDAM gelsiiinn. .

1
0
yanıtYanıtla
PALA:

BUNLARA EN AZ 15 SENE CEZA VERSİNLER. PİSLİKLER VATAN HAİNLERİ.

1
0
yanıtYanıtla
cinare:

Kadin olucaklar bi de pes idam gerek size katiliyorum yoksa ceza az veriliyo cikdikdan sonra yine zrhirlicekler cocuklari

0
0
yanıtYanıtla
erol/antalya:

bir de şu Antalya ya el atsalarda temizleseler çok iyi olur. Duyan varmı.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title