Haberler

Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir?

Güncelleme:

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta'da yer alan isimler arasında olan Yeşim hakkında Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yarışma sırasında polemiklerle öne çıkan isimler arasında yer alan Gelinim Mutfakta Yeşim, izleyicilerin de dikkatini çekiyor. Gelinim Mutfakta Yeşim Instagram hesabı nedir?

Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Kaynanası Beyhan hanımla tartışan Yeşim hanım gözyaşlarına hakim olamamıştı. Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir, eşi Erdi kaç yaşında? Yeşim Öksüz nereli? Gelinim Mutfakta Yeşim instagram!

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM KİMDİR?

8 Aralık 1991 doğumlu olan Yeşim Öksüz lisede grafik tasarım eğitimi almıştır. Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz 30 yaşındadır. 4 yıllık evliliği olan Yeşim Öksüz'ün bir de oğlu bulunuyor. Adıyamanlı olan Yeşim Öksüz, İstanbul'da yaşamaktadır ve grafik tasarımcısıdır.

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Yeşim Öksüz Çalışkan'ın instagram adresi; @yesimcaliskanoksuz olarak biliniyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Gelinim Mutfakta Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title