Haberler

Gelinden Damada Gerdek Gecesi Acı Sürpriz

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Gerdek Gecesi Damadı Sürpriz Yapacağını Belirterek Bir Odaya Kilitleyen Gelin, Düğünde Takılan Bazı Takılar ve Bir Miktar Parayla Kaçtı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, gerdek gecesi damadı sürpriz yapacağını belirterek bir odaya kilitleyen gelin, düğünde takılan bazı takılar ve bir miktar parayla kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Yenimahalle Arçelik Blokları 209 Sokak üzerinde ikamet eden Z.Y. (38), yaklaşık 3 ay önce Gebze'de bir mobilya mağazasında çalışan Y.B. (24) ile tanıştı. Çift bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra evlenmeye karar verdi ve yaklaşık 1 ay önce Y.B. kendisini babasından isteyeceğini söyleyen Z.Y.'ye, 'Babam çok sinirli, beni sana vermez. Ben sana kaçarım' diyerek kaçtı ve evine yerleşti. Y.B. bir süre sonra ise kendisini Z.Y.'nin ailesine sevdirince, aile çifti evlendirmeye karar verdi. Bunun üzerine Çayırova Belediyesi Nikah Salonu'nda bu hafta sonu yapılan bir düğünle Y.B, telli duvaklı gelin olarak Z.Y. ile resmi nikahla evlendi.

İddiaya göre gelin Y.Y. düğün günü kendisine takılan takıları aileden istedi. Ailenin buna karşı çıkması üzerine çok sinirlenen gelin Y.Y, önceden tasarladığı düşünülen planını adım adım hayata geçirdi. Z.Y. ile aynı evde geçirdikleri yaklaşık bir aya rağmen herhangi bir birliktelik yaşamadığı öğrenilen Y.B, gerdek gecesi eşini 'sana bir sürprizim var' diyerek bir odaya kilitledi. Daha sonra düğününde takılan 2 bin 500 lira değerindeki çeşitli ziynet eşyaları ile 500 lira parayı ve evlilik cüzdanını da alarak evden kaçtı.

Eşinden uzun bir süre haber çıkmaması üzerine kapıyı içeride bulunan yedek anahtarla açmayı başaran damat ise eşinin kendisi için hazırladığı acı sürprizle karşı karşıya kaldı. Damat Z.Y. daha sonra, altın takılarla ve paralarla kaçan eşinden davacı olarak, yakalanması için karakola başvurdu. Gelinden geriye ise düğün günü bir fotoğrafçıya çektirdikleri birkaç tane evlilik fotoğrafı kaldı.

Olayın ardından büyük şaşkınlık yaşayan kayınvalide Ayşe Y. ise, "Gelinim bir süre önce oğluma kaçtı. Ev işleri yaparak gözümüze girdi. Gerdek gecesi oğlumu kandırarak odaya kilitleyip evdeki bazı altınları alıp kaçtı. Birkaç gün önce evin yedek anahtarı kaybolmuştu. Zannedersem, evin anahtarını önceden saklamış. Biz istiyoruz diye hatta başını bile örtmüştü. Düğüne gelinimin tarafından da zaten kimse gelmedi. Biz kaçtığı için zannediyorduk. Takıların diğerlerini ise bilezik yapacağım diye vermemiştim" dedi.

Damadın kardeşi Abdullah Y. de olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Sen kendin seviyorsun, geliyorsun ve daha sonra da kaçıyorsun. Biz bu işten birşey anlamadık. Bana da çok yakınlık gösterdi. Bana hatta telefonunu bile verdi" diye konuştu.

Olayın ardından soruşturma başlatan polisler, evlilik oyunuyla damatları dolandıran bir kişi olabileceği tahmin edilen gelini yakalamaya çalışıyor.

(KA-İHS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title