Haberler

Gelin Adayı Hanife, Akaryakıt İstasyonunda Pompa Görevlisi Oldu

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, İzmir'de bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

İzmir Torbalı'da yaşayan ve katıldığı bir evlilik programında 'gelin adayı' olarak ünlenen Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

"KADININ YAPAMAYACAĞI İŞ YOK"

Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışıyor. 4 gündür İzmir- Aydın Karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan Gürdal, çok mutlu olduğunu, işini sevdiğini belirtti. Yıllarca farklı sektörlerde çalıştığını anlatan Gürdal, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim" diye konuştu.

"BEN İŞE MUHTAÇ DEĞİLİM AMA..."

Gürdal, sözlerine şöyle devam etti: "Aslında Instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum. "

"TANIYANLAR ÇIKIYOR"

Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını söyleyen Hanife Gürdal, "Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar" dedi.

"İYİ Kİ KATILMIŞIM"

Hanife Gürdal, evlilik programlarıyla ilgili olarak da "İyi ki katılmışım çünkü artık daha özgüvenliyim ve bu bana gurur veriyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (210)

sakine sağlık:

pompacı mı olmuş. . . hadi ya eskiden neydi ki?

139
0
yanıtYanıtla
pombacı hanife:

umarım patronuda pombacı değildir. . . .

52
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazin:

Bence profesyonel pompacıdir patronu yoksa ruhsat vermezler

yanıt7
yanıt0
İŞİN ASLI:

Bu kadın çok zeki birisi bakmayın pompacı felan olduğuna. Anlaşma yapmıştır. Birkaç gün tanıtım amaçlı çalışır alır bir 20 bin yoluna bakar. Merak eden kişiler pompacıya gidecek, satış artacak mesele bu. Yani bazı yorumcuların ifade ettiği gibi düşme felan yok. Bu kadın akıllı her türlü yolunu buluyor.

49
0
yanıtYanıtla
Reklam:

Aynen videonun tamamını vermemişler tamamını izlediğinizde ikinci siyah arabaya yakıt bile koymuyor,reklam kokan hareketler bunlar

yanıt5
yanıt0
dr.civanım:

aynen katılıyorum bu artık şeytana bile pabucunu ters giydirir.

yanıt7
yanıt1
BODRUMLU:

DİKKAT EDİN BU YARIM AKIL BENZİNLİ ARACA MAZOT MAZOTLU ARACA BENZİN KOYAR

41
0
yanıtYanıtla
Hayalll:

Madem işe ihtiyacim yok demissin.ne diye ordasin.belki işe ihtiyaci olan biri calisirda evine ekmek gorurur.kizim sen sohreti benzinlikte ariyosan yorma kendini....amacin belli, tipe bak cay demle??????????

38
1
yanıtYanıtla
İsabetli bir meslek seçimi olmuş :

İsabetli bir meslek seçimi olmuş :)

35
0
yanıtYanıtla
ali rıza izmir dersim:

gizz basini ac azcik oksijen girsin gizzz

14
21
yanıtYanıtla
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title