Haberler

Gelin Adayı Hanife'nin Haşemalı Paylaşımı Olay Oldu

Güncelleme:

Bir dönem Türkiye'nin gündeminden düşmeyen gelin adayı Hanife'nin, deniz kenarında haşemalı fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir dönem Türkiye'nin gündeminden düşmeyen yaptığı her hareketiyle olay olan gelin adayı Hanife'nin deniz kenarındaki haşemalı fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu.

"EKRANLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Bir markanın reklamını yapmak için haşema ile objektif karşına geçen gelin adayı Hanife, fotoğrafıyla çok konuşuldu. Hanife'nin takipçileriyorumlarından Hanife'yi tekrardan ekranlarda görmek istedikleriniifade etti.

Gelin Adayı Hanife'nin Haşemalı Paylaşımı Olay Oldu

İLK DEFA PAYLAŞTI

İlk defa haşemalı fotoğraf paylaştığını ifade eden Hanife fotoğrafına, "Yüzümden de anladığınız üzere çok mutluyum. Sizinle ilk haşemalı fotoğraflarımı da paylaşmış olayım zaten tüm yaz deliler gibi tatil yaptım biliyorsunuz " dedi.

Gelin Adayı Hanife'nin Haşemalı Paylaşımı Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (133)

MUHALİF SES:

ulan sanki haşemayla denize girince dindar olunuyor. şuursuz abla, dinimiz sadece tesettürü değil, böyle laçkalığı da yasaklıyor. azıcık hanım abla ol piyasadan çekil, yakışmıuor, müslümanlara laf getiriyorsun.

125
0
yanıtYanıtla
tuçe:

çok iğrenç bi kadın ya

26
5
yanıtYanıtla
Elazığ''lı:

Niye kıskandın mı canım?

yanıt1
yanıt13
ADANALI:

Müslüman mı, süslüman mı?

28
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hanifenin hiç suçu yok onu oraya çıkaran suçludur

18
9
yanıtYanıtla
Çakıl:

Zaten soytarısın açılda bari tesettüre saygısızlık olmasın

25
0
yanıtYanıtla
araştırmacı:

Bir dönemler gündemden düşmeyen diyorsunuz tekrar gündeme sokan sizsiniz ne ayak şimdi ? ülke kan ağlıyor bir bakıyorum karşıma bu çıkıyor yazık

23
1
yanıtYanıtla
...:

yinemi hanife öğkk . . .

17
4
yanıtYanıtla
harun:

bıktık artık bunlardan bari haber yapmayın.

19
1
yanıtYanıtla
Normal Vatandaş.:

Ne güzel unutulmaya yüz tutmuştu. Ne gerek vardı haber yapmaya bu gereksizi. !

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title