Haberler

Pompa Görevlisi Hanife, Babasıyla Birlikte Çektirdikleri Fotoğrafı Takipçileriyle Paylaştı

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, babasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İzmir'de bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlayan gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından babasıyla birlikte fotoğrafını paylaştı.

Gelin Adayı Hanife, Babasıyla Birlikte Çektirdikleri Pozunu Paylaştı

BABASIYLA BİRLİKTE POZ VERDİ

Bir dönem izdivaç programındaki aşklarıyla çok konuşulan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Hanife Gürdal, babasıyla birlikte poz verdiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hanife'nin paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

Gelin Adayı Hanife, Babasıyla Birlikte Çektirdikleri Pozunu Paylaştı

POMPACILIK YAPMASIYLA GÜNDEMİ GELMİŞTİ

Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak işe başlamasıyla gündeme gelmişti. Yıllarca farklı sektörlerde çalıştığını anlatan Gürdal, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim" diye konuşmuştu.

Gelin Adayı Hanife, Babasıyla Birlikte Çektirdikleri Pozunu Paylaştı

"BEN İŞE MUHTAÇ DEĞİLİM AMA..."

Gürdal, sözlerine şöyle devam etmişti: "Aslında Instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

aki:

ah be hanife birde kendine pombaci bulabilseydin belki biraz oturaklasirdin

31
1
yanıtYanıtla
nihat:

süpersin valla :)

yanıt0
yanıt0
Leda:

Böyle bir kız evlat yaptığınız için kendinizle gurur duyuyor musunuz çok merak ediyorum gerçekten???!!!

22
2
yanıtYanıtla
Titus:

Yinemi Hanife. Bıktık artık yeter

22
1
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Bir enayi bulup evlense de memleket kurtulsa şundan. Naylon poşetler çevreyi kirletiyor diye parayla satılacakmış; bu daha çok kirletiyor ortalığı; çözümü yok mu?

21
1
yanıtYanıtla
MONTE CİRİSTO KONTU:

babası aynı ŞAHİN. K :):)

18
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

SONUÇTA ODA BİR BABANIN CİGERİ KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞU OLAN BABALAR ANLAR

7
12
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Baba dediğin baba olacak kızına milyonların önünde koca aramasına izin vermeyecek.

yanıt5
yanıt0
yasinsahinsahiner:

artık devlet şu instagramdan youtubeden para kazananlara bi el atmalı. alayını vergiye bağlasın yattıkları yerden para kazanıyorlar üstelik çoluğumuza cocugumuza da kötu örnek oluyorlar

17
0
yanıtYanıtla
ZAGOR DAYI:

Tamamda bizeneeee !!! Bu kız kimki ben bunun babasını merak etcem yani başka haber kalmadımı ? Ben bunu yolda görsem suratına bile tükürmem tükürüğüm ziyan olur !!!!

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title