Haberler

Geleneksel Taş Bebek ve Folklorik Kitre Bebek Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Karaman Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinden faaliyet gösteren Mümine Hatun Kültür Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru "Geleneksel Taş Bebek ve Folklorik Kitre Bebek Sergisi" açıldı.

Karaman Belediyesi, Mümine Hatun Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan Geleneksel Taş Bebek ve Folklorik Kitre Bebek" sergisi bugün (07.11.2016) düzenlenen törenle açıldı. Tarihi Taş Bina Sergi Salonu'nda açılan sergiye; Karaman Valisi Süleyman Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız, Milletvekili Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, belediye ve il genel meclis üyeleri, daire müdürleri, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışından sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Yaşantımızın temel öğesi olan hanımlarımızın, el becerilerini sergileyebildikleri, bir yandan da aile ekonomilerini katkı sağlayabildikleri bu gibi sergileri açmak bizler için mutluluk vericidir. Kadınların söz sahibi oldukları, kendi emeklerini rahatlıkla sergileyebildikleri, kendi ayakları üzerinde durabildikleri şehirlerin gelişmesi çok daha hızlı ve dinamik olur. Kadınlarımıza yönelik kültür ve spor merkezi hizmetlerimizi şehrin geneline yayacağız" dedi.

Açılışın yapılmasının ardından Vali Süleyman Tapsız, Milletvekili Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve davetliler sergiyi gezerek hazırlanan ürünleri yakından incelediler. Tarihi Taş Bina Sergi Salonu'ndaki Geleneksel Taş Bebek Ve Folklorik Kitre Bebek Sergisi bir hafta boyunca vatandaşların ziyaretine açık kalacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaman Belediyesi Süleyman Tapsız Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title