Haberler

Geleceğin sanatçı ve müzisyenleri Müze Akademisi'nde yetişiyor

Güncelleme:

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara yönelik gerçekleştirilen "Müze Akademi" programı kapsamında geleceğin sanatçıları ve müzisyenleri yetişecek.

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara yönelik gerçekleştirilen "Müze Akademi" programı kapsamında geleceğin sanatçıları ve müzisyenleri yetişecek.

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi ve Yaşayan Şehir Müzesi işbirliğinde salgınla mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen programlarda çocuklar, çocuk yogası, seramik atölyesi ve taş boyama etkinliklerine katılırken aynı zamanda onlarca enstrümanı tanıyarak, hakkında bilgi alma imkanı bulacak.

"Program ile çocuk senfonisinin temellerini atıyoruz"

Belediye Başkanı Semih Şahin, düzenlenen etkinlik ile ileride kurmayı planladıkları çocuk senfonisinin temellerini atmak olduğunu vurgulayarak, "Etkinlikler, çarşamba ve cumartesi günü gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiğimiz Sanat Akademisi eğitmenleri ile Yaşayan Şehir Müzesindeki personelimizin gayretli çalışmaları ile bu programı düzenliyoruz. Çocuklarımız, her çarşamba saat: 14: 00 ile 14: 45 saatleri arasında, cumartesi günü ise 15: 00 ile 14: 00 saatleri arasında Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret ederek katılabilecektir. Amacımız, çocuklarımızın yeteneklerini keşfederek, ileride kurmayı planladığımız çocuk senfonisinin temellerini atmaktır. Bütün çocuklarımız ve ailelerini bu anlamlı ve faydalı etkinliklere davet ediyoruz" dedi.

Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, daha sonra etkinliklere katılan çocuklara katılım belgelerini vererek, fotoğraf çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title