Haberler

Geleceğin 'Mutfak Hikayeleri, IFA2018'de Anlatıldı!

BSH, Donanım+ stratejisinin temeli olarak yeni iş modelleri geliştiriyor. Bu kapsamda 'Kitchen Stories (Mutfak Hikayeleri)', IFA 2018'de BSH marka ailesinin en genç üyesi olarak görücüye çıktı.

BSH, ağa bağlı mutfakta dijital hizmetler için marka liderliğine nasıl ulaştı? Yeni dijital iş modelleri nasıl geliştiriliyor? Tüketiciyi ne gibi şaşırtıcı ve yenilikçi sürprizler bekliyor? BSH Ev Aletleri ve markaları, bu soruları ve daha fazlasını, Berlin'deki Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (IFA) yanıtladı.

BSH'nin ağa bağlı mutfakta yeni tüketici deneyimleri sunmak için kullandığı ekosistemin temeli olan Home Connect, 33 ülkede iş ortaklarını, ürünleri ve çözümleri birbirine bağlıyor. Açık bir platform olan Home Connect, bu yıl ilk kez IFA 2018'de Bosch ve Siemens stantlarındaki varlığının yanı sıra iki stant arasındaki bağlantı tünelinde bağımsız bir marka olarak sergilendi. Bu, sürekli büyüyen ekosistem için Home Connect platform markasının birleştirici stratejik genel önemini gösteriyor.

2018'de, tüketicilere ağa bağlı ev aletlerini kullanmada daha fazla rahatlık sağlayan otomatik teslimat hizmetlerine odaklanılıyor. Örneğin; bulaşık makinesi sekmelerinin, durulama yardımının veya tuzun yeniden siparişi, bugün ekosistemdeki ortaklar aracılığıyla mümkün olabiliyor. Deterjan, elektrikli süpürge torbaları veya su filtreleri gibi daha fazla yeniden sipariş seçenekleri de bu yıl devam edecek.

IFA'DA KİTCHEN STORİES İLE İŞ BİRLİĞİ PRATİĞİ

Tüketiciler, 'Home Connect'in günümüzde sunduğu yeni dijital hizmetlere ek olarak, günlük yaşamı zenginleştiren ve basitleştiren daha fazla kişiselleştirilmiş, bütünleşik ve bağlantılı çözümler bekliyor. BSH bu beklentiye cevap vermek üzere, Donanım+ stratejisinin temeli olarak yeni iş modelleri geliştiriyor.

BSH Türkiye CEO'su Gökhan Sığın, BSH'nin bir 'Donanım+' şirket olarak başarısı için, dijital iş modellerini tüketici odaklı olarak geliştirme, doğrulama ve ölçeklendirmenin önem taşıdığını vurgulayarak, "BSH, tüketiciler için yeni ve gerçekten zenginleştirici deneyimler sunmak için uygun iş ortaklarını ve iş modellerini araştırıyor ve start-up'lara stratejik yatırımlar yapıyor. Örneğin, küresel bir yemek tarifi platformu ve uygulaması olan Berlin merkezli start-up Kitchen Stories, 2017'den beri BSH marka ailesinin bir parçası. BSH, ortağı Techstars'la birlikte, kısa süre önce ağa bağlı mutfak için yenilikçi fikirlerini daha da geliştirecek bir platformla start-up sağlayan BSH Future Home Accelerator Powered by Techstars'ı kurdu" bilgisini verdi.

Bu yılki IFA'da ilk kez, Kitchen Stories, dijitalleşmenin pişirme şeklini nasıl değiştirdiğini gösterdi. Tüketiciler, Bosch ve Siemens marka fuar standlarında, ürün sunumlarında ve yemek pişirme programlarında yer alan Kitchen Stories tariflerinin entegrasyonunu deneyimleme şansı buldu.

Ekosistem kullanıcıları halihazırda, Home Connect uygulamasında, Kitchen Stories'ten seçilmiş tariflere erişebiliyorlar. Kitchen Stories, yıl sonunda yeni tariflerin üretimini destekleyen, Bosch, Siemens ve Neff markalarıyla donatılmış ayrı mutfakların bulunduğu Berlin'deki yeni binalara taşınacak.

DONANIM+ HEDEFİNE GİDEN YOLDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA…

Kişisel mutfak asistanı Mykie'nin (Mutfak Elf'im) daha önce sunulan konseptine ek olarak, BSH bu yılki IFA'da ağa bağlı mutfaktaki tüketiciler için diğer yenilikçi etkileşim seçeneklerini de tanıttı. Mutfakta etkileşim seçeneğinin yeni bir örneği olarak sunulan PAI adlı projektör, yüzeye sanal bir işletim arayüzü yansıtmak için mutfak çalışma yüzeyinin üzerine monte ediliyor, kullanıcı arabirime dokunduğunda entegre 3D sensör kayıt yapıyor, böylece çalışma yüzeyinin dokunmatik kontrolüne izin veriyor. Sonuç olarak, kullanıcılar yemek pişirirken Home Connect ekosistemindeki çeşitli dijital servislere rahatça erişebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Siemens Bosch Dekorasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title