Haberler

Geleceğin Kaptanları, Keplerini Fırlattı

Fettah Tamince Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ikinci mezunlarını verdi.

Fettah Tamince Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ikinci mezunlarını verdi.

Fettah Tamince Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nden bu yıl mezun olan 44 öğrenci için tören düzenlendi. İkinci mezunlarını veren okulda düzenlenen törene, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilere, eğitim öğretim yaşamlarında ve iş hayatlarında başarılar diledi. Acar, okula yaptığı katkılardan dolayı Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'ye de teşekkür etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geleceğin kaptanlarına başarı dileyerek, "Böyle nezih bir okuldan mezun olan arkadaşlarımızın yolu açık olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi Ferdi Mayancur yaş kütüğüne plaket çaktı. Bayrak flama devir teslim töreninin ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, keplerini havaya fırlattı.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Fettah Tamince Muhittin Böcek Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title