Haberler

Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forumunun Ardından

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, 500 girişimcinin 60 mentörle fikir alışverişinde bulunduğu Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forumunun, genç girişimciler için önemli bir rehber olduğunu bildirdi.

Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde TTSO, Trabzon Ticaret Borsası, Of Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının katkılarıyla organize edilen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forumunun, 11 Ekim 2016'da Trabzon'daki bir otelde gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Başkan Hacısalihoğlu, Türkiye'nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olan foruma TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Türkiye'nin her köşesinden iş adamlarının katılarak, bölgedeki genç girişimcilerle tecrübelerini paylaştığını vurguladı.

Oluşturulan 34 masada, 30'u Trabzon iş dünyasından 60 mentörün 2 saat genç girişimcilerle sohbet ettiğini aktaran Hacısalihoğlu, "Bu iş adamları arasında TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı başta olmak üzere birçok ünlü isim yer alırken, TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri de mentör olarak G3 Forum'da görev yaptı." ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu, 500 girişimcinin katıldığı etkinliğin çok verimli geçtiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum'una katkı yapan tüm kuruluşlara ve kişilere teşekkür ediyorum. 500 girişimcinin 60 mentörle fikir alışverişinde bulunduğu Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum'u, genç girişimciler için önemli bir rehber oldu."

Kaynak: AA / Ekonomi

Suat Hacısalihoğlu Türkiye Trabzon Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title