Haberler

Gel de İşin İçinden Çık

Boşanmak Üzerelerdi. İkili Telefonda Konuştu. Fatura Avukata Kesildi..

BOŞANMAK ÜZERELERDİ. İKİLİ TELEFONDA KONUŞTU. FATURA AVUKATA KESİLDİ..

Herkes Ersoy-Uzun çiftinin boşanmak üzere olduğunu düşünürken ilginç bir gelişme yaşandı. Çift tekrar barıştı..

Armağan Uzun'un avukatı Ahmet Ömer Ayçiçek, Armağan Uzun'un, Bülent Ersoy'dan "yüklü tazminat" isteyeceğini açıklamıştı. Hatta Ersoy, İzmir konserinde Armağa Uzun ile ilgili bir soruya "Allah rahmet eylesin" diyerek tepki göstermişti.

Herkes Ersoy-Uzun çiftinin boşanmak üzere olduğunu düşünürken ilginç bir gelişme yaşandı. Salı gecesi saat 02.00'de kardeşi Arda Uzun'un cep telefonundan Bülent Ersoy'u arayan Armağan Uzun, sabahın ilk ışıklarına kadar süren bir telefon görüşmesi yaptı. Arda Uzun'un da doğruladığı bu konuşmanın ardından Armağan Uzun, avukatı Ahmet Ömer Ayçiçek'i arayarak davadan vazgeçtiğini ve kendisini de avukatlıktan azlettiğini söyledi.

Uzun'un azil (avukatla ilişkiyi kesme) kararında avukat Ayçiçek'in köşemde yayınlanan açıklamalarının da etkisi vardı. Ayçiçek şunları söylemişti.

"Armağan'ın kendine ait sadece Honda Accord marka arabası var. Bülent Hanım yazıldığı gibi eşinin üzerine ne ev, ne de araba almıştır. Bülent Hanım İzmir'den ev almaya karar verdiğinde kredi için bankaya başvurdu. Evin değeri 1 milyon dolardı. Kredi Ersoy'un üzerine çıktı, bu yüzden tapu da onun üzerine olacaktı. Banka krediyi verdi ama Ersoy evi almaktan vazgeçti..."

Bu kez avukatı tazminat istiyor

Avukat Ayçiçek, azilname ile ilgili olarak "Dava açma hakları oldukları kadar, davadan vazgeçme hakları da vardır. Bu davadan vazgeçtiyse bunu bize yazılı olarak bildirmesi yeterliydi. Gidip noterden azilname çekmesi doğru bir davranış değil. Bir avukata azilname çekmek üstelik hiçbir haklı sebep yokken ona yapılacak en büyük hakarettir. Armağan Bey bu davranışının hesabını yargı önünde verecektir. Konuyla ilgili kendisine tazminat davası açacağım" dedi.

Gülşen Yüksel/Vatan

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title