Haberler

Gediz Şehir Stadının Zemini Suni Çimle Kaplanıyor

Gediz Şehir Stadı'nın zemininin suni çimle kaplanması için çalışma başlatıldı.

Gediz Şehir Stadı'nın zemininin suni çimle kaplanması için çalışma başlatıldı.

İlçe Spor Müdürü İbrahim Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllardır futbol karşılaşmaları ve milli bayram kutlamalarına ev sahipliği yapan stadın zemininin suni çime dönüştürülmeye başlandığını bildirdi.

Gediz'de antrenör, spor eğitmeni ve sporcu eksiği bulunmadığını, tesis sıkıntılarının da yavaş yavaş giderilmeye başladığını belirten Demir, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun sporu seven, ilçedeki gençlerin spora yönelmesi için sporun geliştirilmesine ve tesisleşmeye inanan birisi olduğunu, bu yüzden de sporun gelişmesine büyük katkılar sağladığını dile getirdi.

Demir, Çorumluoğlu ve Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop'un girişimleriyle Gediz Şehir Stadı'ndan kesilerek alınan çim tabakaların Eskigediz beldesindeki futbol tesislerine taşınarak değerlendirildiğini ve böylece Eskigediz'e bir çim saha kazandırıldığını söyledi.

KDV hariç 308 bin liraya İstanbul'dan Nurteks şirketine ihale edilen çalışmaların 45 günde tamamlanmasının planlandığı bilgisini veren Demir, projeye emeği geçen AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ve Hasan Fehmi Kinay ile İl Genel Meclisi Üyesi Hayri Öztürk'e teşekkür etti.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title