Haberler

Gediz Nehri'ne Traktör Düştü: 1 Kişi Kayıp

Menemen ilçesinin Hasanlar köyünde, aynı aileden 4 kişinin bulunduğu traktör nehre düştü.3 kişinin kendi imkanlarıyla kurtulduğu, akıntıya kapılarak kaybolan 20 yaşındaki gencin bulunması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Menemen ilçesinin Hasanlar köyünde, aynı aileden 4 kişinin bulunduğu traktör nehre düştü. 3 kişinin kendi imkanlarıyla kurtulduğu, akıntıya kapılarak kaybolan 20 yaşındaki gencin bulunması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Hasanlar köyünde bağcılıkla uğraşan Kazak ailesi, 20 yaşındaki Hasan Kazak'ın kullandığı 35 MPT 42 plakalı traktörle ilaçlama yapmak için Gediz Nehri'nin karşısındaki bağlarına gitmek üzere yola çıktı.

Köy ile nehir karşısındaki araziler arasında ulaşımı sağlayan demir köprü yükselen nehir sularıyla kısmen örtülmüş olmasına rağmen köprüden geçen traktör nehre düştü.

Anne Şefika Kazak, baba Mehmet Coşkun Kazak ve dede Hasan Kazak yüzerek kıyıya çıktı, Hasan Kazak akıntıya kapılarak kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi AKS 110 ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü su altı ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

Çalışmaları izleyen aile fertlerinden Şefika Kazak, oğlunun kaybolmasına çok üzüldüğünü belirterek, "Söğütlere tutun dedim. Ben çok battım çıktım, onu tutamadım" dedi.

Ailenin, 2008'de Balıkesir'de teğmen olarak görev yapan kızları Ceyda Kazak'ı trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Politika

Hasanlar Menemen Gediz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title