Haberler

Gediz'den Kısa Kısa

Gediz Kız Teknik Meslek Lisesinin genç kızlar futsal takımı, il genelini kapsayan turnuvada birinci oldu.

Gediz Kız Teknik Meslek Lisesinin genç kızlar futsal takımı, il genelini kapsayan turnuvada birinci oldu.

Takım antrenörü Ayhan Keskin, AA muhabirine, Kütahya'da düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakalarında, Gediz Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesini 1-0, Kütahya Sağlık Meslek Lisesini 3-0, Tavşanlı Anadolu Öğretmen Lisesini 4-2 yenerek finale yükseldiklerini söyledi.

Finalde Kütahya Kız Meslek Lisesi ile 4-4 berabere kalarak 10 puanla il birincisi olduklarını belirten Keskin, ülke genelinde yapılacak müsabakalara katılma hakkı elde ettiklerini anlattı.

Okul Müdürü Mustafa Aslan ise bu başarıyı yaşatan sporcular ve antrenör Keskin'i kutladı.

- Eskigediz beldesinde altyapı çalışmaları

(fotoğraflı)

Gediz'e bağlı Eskigediz beldesinde, belediye tarafından yol yapımı ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, AA muhabirine, beldenin cadde ve sokaklarını kilitli beton parke taşıyla donatıp tarihi özellikleri koruyacaklarını söyledi.

Cadde ve sokakların zemininin mevsim koşulları nedeniyle kısa sürede tahrip olduğunu ifade eden Altıntop, şöyle konuştu:

"Mevcut kaldırımları yıkarak yollarla birlikte yenileyeceğiz. Böylelikle şirin beldemizin tarihi dokusunu koruyarak her zaman şikayete maruz kalan bu sorunu kökten çözüme kavuşturmuş olacağız. Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederim. Bizim amacımız kalıcı ve uzun vadeli bir hizmet üretmektir. Camikebir Mahallesi ve bu mahalleye bağlı sokaklarda bir proje dahilinde başlattığımız kilit parke döşeme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız."

Belediye Fen İşleri Müdürü Yüksel Ulu ise 4 bin 550 metrekare alanın parke taşlarıyla kaplanacağını, her sokakta yolların tahrip olmaması için oluklu taş sistemi uygulayacaklarını kaydetti.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Eskigediz Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title