Haberler

Gediz'de Öğretmenler Günü Yemeği

Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi öğretmenleri ile okul personeli, "Öğretmenler Günü" için düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi öğretmenleri ile okul personeli, "Öğretmenler Günü" için düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yalomay Dinlenme Tesislerinde düzenlenen "Öğretmenler Günü" yemeğine öğretmenler, okul personeli ve Okul Aile Birliği üyelerinden yaklaşık 50 kişi katıldı.

Yemekte günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan MNA Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kale, öğretmenlerin birer toplum mühendisi olduklarını ve geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi olarak eğitim çıtasını yükselttiklerini ifade eden Okul Müdürü Mehmet Kale, "Bu yıl geçen yılki LYS başarısını artırdık. Bu başarıda, başta öğretmenlerimizin, Okul Aile Birliğinin, okul personelinin ve velilerin fedakar çalışmalarının katkısı büyüktür. Okulumuzun bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmanın ardından gün dolaysıyla, okulun bu günlere gelmesinde emeği geçen eski ve yeni okul aile birliği başkanı ve üyelerine, öğretmenlere, okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title