Haberler

Gediz Belediyesinin Sosyal Faaliyetleri

Güncelleme:

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yaptığı çalışmalara yönelik olarak "'Belediyeye göreve başladığımızdan bu yana bin 986 ihtiyaç sahibi aileye, 366 bin 142 liralık  yardımda bulunduk" dedi.

Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok alanda başka belediyelere örnek olabilecek uygulamaları hizmete geçirdiklerini söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yardıma muhtaç ailelere yardım götürdüklerini belirten Saraoğlu, şöyle konuştu:

"Belediyeye göreve başladığımızdan bu yana bin 986 ihtiyaç sahibi aileye, 366 bin 142 liralık  yardımda bulunduk. Belediyecilik sadece altyapı, park, bahçe yapmakla sınırlandırılamayan geniş bir faaliyet alanı. Bu kapsamda belediye sınırları içerisinde yaşayan herkesin sorunları sizinde sorunuz haline gelmektedir. Sorunlara çözüm üretmek zorundasınız. Bu kapsamda sosyal belediyecilik uygulamaları devreye girmekte ve kendi başına çözüm bulamayan vatandaşlara yardım elini uzatmak, hem kurum hem de insanlık görevi olmaktadır. Belediyemiz bu konuda küçümsenemeyecek ve hatta birçok belediye, kurum ve kuruluşa örnek olabilecek çalışmalara imza atmıştır."

Saraoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, yakıt, giyecek gibi yardımların yanı sıra konut noktasında da yardımları olduğunu sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title