Haberler

Gediz Belediyesi'nden Vatandaşlara Yatırım Tanıtma Turu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan yatırımların vatandaşlarca yerinde incelenebilmesi için tanıtım turları düzenleniyor.

Her hafta kahvehaneler ve belediye önünden kaldırılan otobüslerle yapılan turlarda Özyurt Mahallesi'nde yaptırılan Katlı Otopark Projesi, 1 Eylül İş Merkezi, Gediz Plaza, Umurbey Mahallesinde inşaatı devam eden Anadolu Öğretmen Lisesi, Muhipler Mahallesi Kültür Salonu, 228 konutluk Altınkaya Yapı Kooperatifi, Haymeana Anaokulu, yol yapım çalışması tamamlanan Doktor Soner Aksoy, Kumtaş, Saygılar ve Uluoymak Caddeleri, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Belediye işbirliğinde birinci ve ikinci etap olarak yapılan 488 adet konutun bulunduğu TOKİ Siteleri, Dayınlar Mahallesinde yapılan 32 derslikli Dayınlar İlköğretim Okulu ve Sağlık Ocağı, Gerence Deresi Islah Çalışmaları, Gediz Meslek Yüksekokulu, Doğalgaz yatırımları, Gediz Organize Sanayi Bölgesi ve Ilıca Kaplıcası Su Oyunları Merkezi Aqupark gibi önemli yatırımlar vatandaşlarca yerinde izleniyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçede oturan vatandaşların yaşadığı şehirde neler olup bittiğini, ilçenin gelişmesi için ne gibi yatırımlar yapıldığını yerinde görerek inceleyebilmeleri için tanıtım turları düzenlediklerini söyledi. Yapılan hizmetin tanıtılmasının kendisi kadar önemli olduğunu belirten Başkan Saraoğlu, "Vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirde ne gibi gelişmeler olduğunu ve yatırımların şehrimize olan katkılarını yerinde görme ve inceleme hakları bulunduğunu düşündük. Bu gerçekten yola çıkarak düşündüğümüz hizmeti de bu turlar ile yerine getiriyoruz. Yaptığımız yatırımlar ile yön verdiğimiz kentimiz bölgenin en çok yatırım gerçekleştiren ilçesi olmuştur. Belediyemizin sosyal sorumluluğu kurumsal değerleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımı yapmayı mutlak bir görev sayıyoruz. Bu turlara katılarak bilgi sahibi olan vatandaşlarımızın fikirlerini bizimle paylaşmalarını bekliyoruz" dedi.

(MA-EFE) 08.03.2008 13:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title