Haberler

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Eskigediz Fahrettin Altay İlköğretim Okulu'na Dizüstü...

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Eskigediz beldesindeki Fahrettin Altay İlköğretim Okulu'na dizüstü bilgisayar armağan etti.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Eskigediz beldesindeki Fahrettin Altay İlköğretim Okulu'na dizüstü bilgisayar armağan etti.

Eğitime Destek kampanyasını sürdüren Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Eskigediz Fahrettin Altay İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek okulun ihtiyaçları hakkında Müdür Recep Altıntaş'tan bilgi aldı.

Başkan Saraoğlu, yapılan görüşmenin ardından, öğrencilerin eğitiminde ihtiyaç duyulan donanımların eksiksiz olması gerektiğini ve belediyenin eğitime destek kampanyası çerçevesinde yaptığı yardımların devam edeceğini söyledi.

Belediye olarak eğitime desteğe büyük öncelik verdiklerini ve gereken neyse yapıldığını belirten Başkan Saraoğlu, "Yardımları sadece kurumlardan beklememeliyiz. İmkanı olan herkesin bu konuda seferber olması için her platformda davetlerde bulunmaktayız. Duyarlı iş adamlarımıza ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Toplumun her yönden gelişmesi için eğitim kalitesini artırmalıyız. Bunun için eğitim gönüllüsü vatandaşlar ve işadamlarının desteğine ihtiyaç var" dedi.

Daha sonra okul bahçesindeki öğrencilerle bir süre sohbet eden Saraoğlu, yanında getirdiği dizüstü bilgisayarı Okul Müdürü Recep Altıntaş'a teslim ederek okuldan ayrıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Fahrettin Altay Eskigediz Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title