Haberler

Gedik Üniversitesi III. Vala Gedik Ödülleri için Başvurular Başladı

Güncelleme:

Bu yıl 3.'sü gerçekleştirilecek ve engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıran, destekleyen, toplumla bütünleştiren, engellilerle ilgili farkındalığı geliştiren çalışma ve projelerde bulunan kişi, kurum ve engelli bireylerin ödüllendirileceği Vala Gedik Ödülleri için başvurular başladı.

Ödül Kategorileri ve Aday Gösterilirken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Sporcu dalında; Başarılı olmasının yanı sıra centilmenliği, özveriyi topluma iletme, yayma konusunda yapılan örnek çalışmalar ve hayatında spor yolu ile değişim yaratmış engelli sporcular dikkate alınır.

Yılın Sanatçısı/ sanat olayı;Müzik, Resim, Heykel, Geleneksel Türk sanatları vb., alanlarda başarılı engelli bireylerin çalışmaları değerlendirilir.

Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi; Engellilikle ilgili konularda kar amacı gütmeyen sosyal projeler ve Toplumda engellilikle ilgili bilinç düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar değerlendirilir.

Yılın Eğitimcisi/Antrenörü; Engellilerin eğitimine katkıda bulunan eğitimcilerin etkinlikleri değerlendirilir.

Vala Gedik Özel Ödülü ; seçici kurulunun her yıl belirleyeceği kurum kuruluş veya bireylere verilir.

Yılın Fark Yaratan Projesi; Engellilikle ilgili inovasyon, teknoloji, mimari ve hizmetler konusunda uygulanmış ve sonuçları alınmış projeler değerlendirilir.

Vala Gedik Ödülleri

Ödüllere adını veren Gedik Holdingin ve İstanbul Gedik Üniversitesinin Kurucusu merhum Halil Kaya GEDİK'in eşi, Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya GEDİK'in annesi merhume Vala GEDİK; İstanbul Tuzla ve Uşak'ta engelliler için okullar yaptırarak bağışlamış bir hayırseverdir.

Vala Gedik Ödüllerinin amacı:

Engelli bireylerin, yaşam kalitelerini artırma konusunda farkındalığı geliştirmektir.

Ödül : Gedik konseptini yansıtan özel tasarlanmış bir plaket olacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title