Haberler

Geçtiğimiz Yıl (Vatso) Bünyesinde Kurulan Van AB B: Vanlı Gazeteciler 'Medya Eğitim Programı'na Katılmak İçin Belçika'ya Gitti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) ile Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'nun Ortaklaşa Yürüttükleri Avrupa Birliği (AB) Bilişim Ağı Projesi Kapsamında Van'dan Bir Grup Gazeteci Belçika'ya Gitti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'nun ortaklaşa yürüttükleri Avrupa Birliği (AB) Bilişim Ağı Projesi kapsamında Van'dan bir grup gazeteci Belçika'ya gitti.

Geçtiğimiz yıl (VATSO) bünyesinde kurulan Van AB Bilgi Bürosu etkinlikleri kapsamında 5 gazeteci 'Medya Eğitim Programı'na katılmak üzere Belçika'nın Başkenti Brüksel'e gönderildi. 18-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan programa İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü M. Emin Toker, Anadolu Ajansı Van muhabiri Berin Alpaslan ile yerel yayın yapan Şehrivan Gazetesi'nden Ergin Sarı, Van TV'den Mesut Irmak ve Prestij Haber Gazetesi'nden Zehra Hayva katıldı.

'Medya Eğitim Programı'na katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e giden gazeteciler, etkinliğin faydalı olacağını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title