Haberler

Geçici Personeller Kadro İstiyor

Batman'ın Kozluk ilçesinde Özel İdare bünyesinde çalışan sözleşmeli personeller ağır şartlarda çalıştıklarını belirterek kadro taleplerini dile getirdi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde Özel İdare bünyesinde çalışan sözleşmeli personeller ağır şartlarda çalıştıklarını belirterek kadro taleplerini dile getirdi.

Batman'da özellikle kış aylarında karla mücadele çalışmalarında yoğun mesai harcayan Kozluk Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde geçici olarak çalışan personellerden Mahmut Bas, ağır şartlarda çalıştıklarını ve kadro talep ettiklerini söyledi. 16 yıldan bu yana Batman Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde geçici görevle çalışan Mahmut Bas, "Gece gündüz demeden karla mücadele ediyoruz. Köy yolları üç seferdir kapanıyor. 19 gün içinde 3 seferdir kapanan yolları yeniden açıyoruz. Kapanan yolların yüzde 98'ini açtık. Karla mücadelenin zorlukları da var. Kefenimizi yanımıza alıp karla mücadeleye çıkıyoruz. Bazen gece 10'da, 12'de bazen de geceleri hasta olduğu zaman hiç çekinmeden bu mücadeleye çıkıyoruz. 16 yıldır bu görevdeyim. Geçici görevle Batman İl Özel İdaresi'nde çalışıyoruz. İl Özel İdare imkanları şuan bize sağlanmıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'dan ve milletvekilimiz Ziver Özdemir'den bize bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz. Bizler Özel İdare bünyesinde kadro hak ediyoruz. Bunun emsalleri de var. Zonguldak'ta 200 Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanı Özel İdare bünyesine alındı altı ay önce kadroya alındı. Türkiye genelinde 3 bin Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanı var. Bunların her yıl giriş ve çıkışları yapılıyor ve işten çıkarılma korkusu yaşıyorlar. Bizde özel idarenin daimi işçisi olmak istiyoruz ve bunu hak ediyoruz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Kozluk Batman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title